Web Analytics
Jump to content

Gitar setup


spz
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen,

Jeg pleier vanligvis å justere intonasjon, action, truss og sånt selv - vil nå dog gjerne levere inn til noen som driver med dette på heltid og virkelig kan justere alt så gitaren spiller sitt aller beste.

Noen med skikkelige bra erfaringer i Oslo området?

Link to comment
Share on other sites

Østgård gitarmakeri?

Jeg har en gitar til montering der nå, og jeg får den snart tilbake, så kan si hvor fornøyd jeg er. Er ihvertfall en veldig hyggelig kar, og tar vanlig "butikkpris"; 500,- timen.

www.gitarverksted.no

Link to comment
Share on other sites

Jo, det skulle stemme det!

Jess, da er gitaren min tilbækks, og jeg er dritfornøyd med arbeidet hans!

Veldig hyggelig kar, anbefales!

625 kr pr time? hørte jeg noen hyle ripoff? :-p

Hva mener du er vanlig pris? Dette er vel under hva rørleggere og ymse pleier å ta, såvidt meg bekjent, og jeg mener det er under hva Imerslunds gitarverksted tar (Bjørn Jensen?) i timen. Til gjengjeld er det ikke en måneds ventetid. Når man driver eget verksted så er det ganske mange utgifter som skal dekkes, ikke minst krever arbeid med gitarer et ganske godt utvalg med verktøy og utstyr. Man skal heller ikke se bort fra at det koster sitt å få seg gitarmakerutdannelse ;-) Jeg jobber selv som servicetekniker/datakonsulent i det daglige, og i den sammenhengen blir det ansett for _svært_ rimelig å ta 500 kr/timen i honorar.

Så det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.