Web Analytics
Jump to content

Slash slutter i Velvet Revolver?


odd1

Recommended Posts

Det har lenge gått rykter om problemer i Velvet revolver.

Blant annet etter at Axl Rose sin advokat sa dette i en pressemelding:

In October of 2005 Slash made an unannounced 5:30 AM visit to Axl Rose’s house. Not appearing to be under the influence, Slash came to inform Axl that: "Duff was spineless," "Scott was a fraud," that he "hates Matt Sorum" and that in this ongoing war, contest or whatever anyone wants to call it that Slash has waged against Axl for the better part of 20 years, that Axl has proven himself "the stronger."

I dag kom disse meldingene om at Slash har slutta i VR:

http://www.metalsludge.tv/home/index.php?o...=1231&Itemid=42

http://www.mygnrforum.com/index.php?showtopic=66952

Kanskje er det bare tull, kanskje er det noen som har trodd at det er 1. april, spennende er det uansett, ingenting som hadde gjort meg gladere enn om Slash har forlatt Velve Revolver.

Har alltid følt at Slash er for god for VR

Edited by odd1
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 34
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sikkert bare aprilsnarr litt på forskudd...... men man kan jo håpe det er sant

Madison (moderator og musikkjournalist) på mygnr.com postet dette :

For what it's worth - I have asked - multiple times now - if Slash is in talks to rejoin GNR.

And each time, he answers other questions - but not that one. He continually evades it.

Not sure why. Read into it whatever you wish.

En annen ting jeg synes er snodig er Scott Weilands (talentløs junkie) sinte brev til Axl, hvor han forsvarer Duff men ikke Slash.

http://www.sp1at.com/forum/viewtopic.php?t=1610

JaJa, time will tell

Link to comment
Share on other sites

På en side var GNR Slash sitt hjertebarn, men det var jo hovedsaklig Axl Rose "med band". Så selv om han på en side sikkert ville gjort det meste for å komme tilbake i GNR, ville han nok ikke hatt mye med Axl å gjøre pga måten han oppførte seg på. Axl selv har vel ikke akkurat vært vennlig innstilt til en reunion med Slash heller.

Link to comment
Share on other sites

Sikkert kødd. Hvertfall det at han kanskje skal tilbake til Gn'R. Men, det hadde egentlig ikke vært så dumt om han slutta i Velvet Revolver, så kunne han starte Slash's Snakepit igjen. Myye bedre enn VR. :)

Leste en plass at det er det som må til (VR bryter opp) for at han skal gjenopprette Snakepit.

Link to comment
Share on other sites

Hvis det faktisk er sant at Slash har sluttet i VR, så er det nok pga hans besøk hos Axl. Men så er det jo ikke akkurat sikkert om han faktisk besøkte Axl. Faktisk, så er det svært usannsynlig. Det å plutselig møte opp hos en du ikke har pratet med på over ca. ti år, og skjelder ut sine to beste venner... Det er det nok veldig få som ville gjort.

Sansynligvis vil han bli i VR sammen med Duff, eller at begge de to drar fra bandet. Går Slash, så går sansynligvis Duff, muligens Matt Sorum.

Dessuten har Metalsludge spredd mange rare rykter om Guns, Axl & Slash, resten fra før av...

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig i at det er rart at Slash skulle ha oppsøkt Axl etter 10 år, men det er veldig rart at han ikke har benekta det advokaten til Axl sier, hvis noen hadde spredd løgn om meg ville jeg sannsyneligvis forsvart meg.

Hvis det var løgn kunne jo bare slash sagt at han ikke hadde vært hos Axl, isteden har han ikke snakket om det i det hele tatt siden pressemeldinga.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.