Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

odd1

Medlem
 • Innholdsteller

  240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om odd1

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Som nevnt kjøper jeg aldri musikk lenger, det er gratis på nettet. Har akkurat lært et par venniner hvordan man kan laste ned enkelt og greit med torrents. De synes det var meget enkelt og var enige om å aldri betale for musikk igjen. EVER!
 2. Jeg laster ned alt, kjøper aldri musikk. Har lastet ned mange hundre album fra både kjente og ukjente artister. Siste plata jeg kjøpte var St. Anger i 2003. Jeg har ganske god økonomi så det er ikke det som stopper meg, men hvorfor betale når man kan få det gratis? Dessuten er det mye kjekkere å ha filene enn en skive, samt at det er mye enklere å laste ned enn å dra til en platebutikk og handle.
 3. And we have a winner! Det er stort sett mer gitar og trommer på alle sangene i forhold til demoene.....
 4. Bare hvis de sangene du har er fra tidligere denne uka
 5. Det er stor forskjell på demoene og plata. Blant annet er ikke Ron Thal på demone.
 6. Ikke en gang medlemene i bandet har den cdn, men Ibanez munky har den selvfølgelig. NOT! Tusenvis av fans leter dag og natt etter denne plata, de skulle bare visst at det er IbanezMunky på gitarforumet som har den? Hvis IbanezMunky hadde hatt plata kunne han nkelt bevist at han snakker sant ved å poste en av låtene, feks IRS, her på forumet. Tror nok ikke det kommer til å skje, bløffen hans er avslørt.
 7. Ja, de fleste har de gamle demoene. Den ferdige plata med Ron Thal er ikke tilgjengelig på nett enda.
 8. Pleier ikke være god kvalitet på demoer veit du
 9. Det er flere Ron Thal soloer på plata blant annet et par syke fretless soloer. Ron Thal har også overtatt solospillet etter Brian May på en av låtene, Catcher in the Rye. Ellers er det selvsagt en del Buckethead gitarspill som er ganske fett.
 10. Noen nye låter fra studio. Rolling stone skriver: Today’s leak features nine tracks, and besides the six which have already made the rounds (including a stunning version of “Madagascar,” complete with a chorus of Axls singing on top of each other), a trio of thus far unheard and unnamed songs offer further suggestions as to what may be around the corner. Axl’s howl is unmistakable, and one track features a porno-guitar wah-wah, hard-edged synths, flamenco guitar and delicate piano for what’s perhaps the most unique mish-mash of sounds in a GNR tune to date. If it’s just another batch of demo
 11. Det er nok ikke strengene som er problemet. 0.09 strenger er ikke harde uansett hvor nye de er
 12. Vet ikke hvordan studio faded er, men de vanlige studiomodellene er veldig bra. God lyd, pene å se på og deilige å spille på. Har selv en vinrød Studio med gullmekanikk. Anbefales.
 13. Finn en sangbok og spill melodilinjene istedet for akkordene. Masse lette melodier på viser og popsanger som man finner i sangbøker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.