Web Analytics
Jump to content

Trenger anbefaling til akustisk(stål)


Vrimmel

Recommended Posts

Jeg tenkte å investere i en middels grei akustisk stålstrengsgitar. Helst med mik. Jeg har veldig lite peiling på denne typen, så jeg lurte på om dere kunne hjelpe med litt anbefalinger av merker og gitarer. Når det gjelder musikkstiler så tenker jeg å bruke den til akustiske deler av en progrocksanger, og kanskje litt andre ting. Vi får se ;)

Regner med å bruke ca 5-6000 om jeg klarer å holde meg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en Ibanez for to år siden, tror jeg gav 3.000,-kr for den. Har ikke hatt noe problem med den.. B)

Men hvis du har mere cash tilgjengelig så burde du kjøpe noe annet, det er jo så mye bra for tiden.

Du burde gå ned på lokal sjappa di og prøve ut de forskjellige :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil advare mot "billige" Takamine gitarer, men hver sin smak...synes iaff ikke de er verdt prisen sammenligna med mange andre gitarmerker.

Ok! Da spør jeg; hva er så dine argumenter for det utsagnet du gav nuh? Hva er "galt" med "billige" Takamine gitarer sammenlignet med andre? Mulig jeg utviser stor uvitenhet mtp. akustiske gitarer nå, men opplys meg (og også trådstarter) i det minste.

Edited by Torh
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.