Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

DoktorB

Medlem
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om DoktorB

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Gitar seff?
 1. Enig, han er ikke min stil. Har ingen ønsker om å shredde så kjapt, dessuten vil jeg anta han er dyr ja...
 2. Interessert i å lære mer gitar, noen som har litt undervisningserfaring som gir timer rundt Bergen sentrum? Såpass travel hverdag og stram økonomi at Mads Eriksen (Laksevåg..) og JM Skauge(litt dyr, opptatt med andre ting for tida) sannsynligvis utgår. Trenger ikke være verdens beste, bare endel bedre enn meg seff og ha god peil, samt fordel om har undervist før. Selv er jeg 22, student og ganske travel, spilt i snart 3år, stort sett selvlært. Har foreløpig ingen ambisjoner utover å kunne framføre cover av gode gamle rockklassikere sammen med noen kompiser av meg. Liker rock av typen 70talle
 3. Flott om noen har de, trenger dem brennkvikt! Ikke tid til å plukke, iaff ikke med mine labre skillz
 4. Plutselig i dag kan det høres radio svakt fra ampen min når den er på, dette har ikke skjedd før. Kan det ha skjedd noe galt med ampen? Er dette et omen om noe verre som kommer? Jeg har spillejobb hver dag fra søndag nå til 10des, så dette er faen krise i såfall! M.
 5. Kan jeg høre eller på noen måte merke at røra må byttes da? Er min første røramp og har aldri kikka baki heller, dessuten er jeg minimalt teknisk anlagt...Hvor mange rør må byttes, kan jeg gjøre d selv og hva vil alt sammen koste ca? Takk for svar
 6. Hei! Spiller på en revy i høst og må ha utstyret stående i en 20dager el no på plassen vi spiller. Derfor er vel ei forsikring lurt, for ikke å si et must! Hva er best og billigst? Er ganske snart dette, så hjelp mottas med takk snarest! Magnus.
 7. Hei! Kjøpte forsterker i sommer av The Euphor her på forumet, Laney tt50. Synes liksom ikke d er no "spark" og rørlyd lenger, selv om lyden er bra da..åssen vet jeg at jeg bør bytte rør? Vet ikke hvor gamle de er, men de er minst 1- 1,5 år. Kanskje Euphor sjøl har noe å tilføye her... ? (lov å komme med etterpåvisdom nå som jeg har kjøpt den...! =) ) Ellers har jeg grusomt gamle strenger da, skal seff bytte dem først.
 8. Jeg ville i hvert fall testa Fenders Eric Johnson strat, har en selv og elsker den! Fikk latterlig gode skussmål i div tester og, feks i musikkpraksis.
 9. Ikke for å skremme deg fra å gå der, men jeg kom inn etter å ha spilt gitar i 1år med gitar som hovedinstrument...men nå skal det sies at jeg var den desidert dårligste og da, nivået er veldig bra, fåsom har spilt under 5år,nesten ingen. Tror jeg var et unntak pga. en litt uvanlig søknad,kanskje. Masse flinkiser som oppdaga verdien av tonevalg over teknikk i løpet av året =)
 10. Akkurat det jeg er på utkikk etter også, så du som sendte PM ; plz skriv det public =)
 11. I min tilsynelatende evige søken etter en liten combo som er mest mulig allsidig (blues,rock,jazz), ikke spiller øra av meg men fremdeles kan brukes på BÅDE gutterom og bandøving og ikke er alt for dyr (under 10k), har jeg blant annet kommet over en Rivera M60. Har aldri testa eller hørt om no sånt selv, så lurer på hva dere syns? Må ha noen innspill sånn at jeg finner ut om jeg orker kjøre et par timer for å prøve den... Innspill mottas med takk! Magnus.
 12. Nice, finnes den Rock am Ring-konserten på nett noe sted el? Link? Må ses!
 13. DoktorB

  Strat

  Jeg har Eric Johnson-signaturen og syns den er sabla god! Beste Straten jeg har prøvd og hørt, helt ærlig. Vanvittig pen tone! Men vil ikke kalle det en skranglestrat akkurat, om jeg blir rik kommer jeg nok til å kjøpe enda en som er mer bluesy/skranglete, selv om dette seff går bra på den jeg har og da. Får en EJ for ca 15000 om du er heldig, sett d på musikkweb eller finn.no eller no sånt iaff. Selv kjøpte jeg min i USa for ca 12k. Lykke til!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.