Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vrimmel

Medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Vrimmel

 • Rang
  Viderekommen
 1. Battlecry av Nujabes. Vil si den er ganske jazzaktig YouTube - Samurai Champloo OST - "Battlecry" by Nujabes
 2. I broke my g-string while fingering a minor
 3. Tittelen sier alt. Hva tror dere den er verdt?
 4. Jacksonen er finere. Vet ikke hva jeg ville valgt selv. Har en ESP standard horizon (neckthru) som jeg er veldig fornøyd med. Jeg tror alle alternativene vil være gode gitarer.
 5. Jeg hater desverre nesten all musikk. Passer ikke så godt med gitar som hobby, men når jeg finner noe jeg liker så gir det en fantastisk følelse.
 6. Som de sier at det er viktig å kjøpe gitaren du liker. Men om du var sånn som meg, så vet man ikke helt hva man syns er bra første gangen. Det som kan være lurt er å se litt på hva slags type gitarer som er vanlige å bruke til det du har mest lyst til å spille. Gibson lager gode gitarer, men det passer ikke for alle. Men jeg regner med at det er noe du vil like ettersom du allerede har plukket ut de modellene. Allikevel kan det være lurt å ikke binde seg til ett merke. Hva slags musikk har du tenkt å spille?
 7. Tenker du kanskje på Pachebels Canon?
 8. Hvordan er det om man har med seg haandbagasje i tillegg. Si en liten ryggsekk elns. Pleier de aa klage paa det?
 9. Jeg håper det kommer en video av Paul gilbert mens hans spiller Get out of my yard. Den høres ekstremt vanskelig ut.
 10. å synge tostemt på den måten har alltid fallt meg inn helt naturlig. Det er sært hvor intuitivt det kan være.
 11. Kelly Rudick - Miki's Dream Mads Eriksen - Cure for evil Kanskje noe av justin king Carpe Diem i A change of seasons av Dream theater
 12. Jeg likte det, litt småslurv her og der men generelt bra. Det jeg har mest å utsette på er at det kanskje var litt mye reverb.
 13. Når det gjelder gitarer i din prisklasse kan man gjøre en del røverkjøp brukt. Jeg kjøpte nylig en brukt strøken ett år gammel gitar til 5500 som originalt kostet litt over 10 000 og hadde satt inn mikker til 2500 i ettertid. Men gode tilbud kommer ikke alltid når du forventer det, så om du har dårlig tid, så er det kanskje ikke et alternativ.
 14. Jeg pleier alltid å gå på www.911tabs.com . De samler flere tabssider og lister til tabene fra de bl.a. ultimate guitar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.