Web Analytics
Jump to content

Cerpin


Cerpin Taxt
 Share

Recommended Posts

Ey.

Ja, noen her vet sikkert hvem jeg er, og noen har sikkert lagt merke til mine litt arrogante og smale poster spredt rundt omkring forumet. Jeg mener ikke noe vondt, bare så det er sagt :)

Så, hva burde jeg fortelle?

Simen Ruud, 21 år. Født i Fredrikstad, men bor i Drammen for tiden. (:()

Har spillt gitar i 3 - 4 år, og piano i 2.

Liker all musikk som får meg til å føle noe, det kan være alt fra hardcore til pop og musicals.

Favorittband er mange, men her er noen.

Muse, The Mars Volta, Circa Survive, The Fall of Troy, ABBA, Queen, RATM, Nick Cave, De Facto, Handsome Boy Modelling School, De Lillos, og selvfølgelig The Beatles.

Som sikkkert alle andre her var det Matt Bellamy fra Muse som fikk meg til å plukke opp gitaren, ikke nødvendigvis fordi jeg likte spillingen hans, men mer energien fra live settet deres. Ikke den beste gitaristen å ha som forbilde, noe som førte til at jeg har en ganske sloppy teknikk. Men who cares? Etter å ha spillt et år oppdaget jeg Mars Volta's De-Loused in the Comatorium, noe som forandret min verden helt.

Jeg spiller nå gitar og skriver låter i et band som heter "Architect", noe som er en blanding av elementer fra alle mine favorittband, samt litt til.

Hmm..

Jo,

Jeg har to gitarer

Gibson SG Classic

Ibanez IC3 Iceman

Utstyr:

Orange AD30TC

Marshall LEAD 1936 (crap)

Ibanez TS-9 (orginal) Tubescreamer

Digitech WH-4

Line 6 POD XT LIVE

Damage Control "Demonizer" (TIL SALGS, SEND PM)

Er det noe mer, så bare spør.

Over og ut.

Edited by Cerpin Taxt
Link to comment
Share on other sites

PS. Ja, jeg spiller WoW.

Vik! Ikke godt for helsen ;)

Farligere enn å røyke har jeg hørt.

True, True.

Jeg har klart å slutte 2 ganger ;) Eller var det 3?

Men uansett ;)

Og ja! Vakke røyk jeg mente, men WoW :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.