Web Analytics
Jump to content

Spesifikt pedal-ønske


WizendraW
 Share

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Ørk... Ville anbefalt separat tuner og Fulltone Wah. Men det koster jo endel shmækkers da, men da har du knall wah først som sist.. Det kommer som regel alltid til et punkt hvor en sånn multiboks ikke lengre duger, men om det er det du vil ha så er jo det ganske mye å velge mellom! Boss Me-50, GT-6, GT-8, Line6 Pod XT live, Digitech GNX2000, Korg AX1500G, AX3000G, Zoom G2.1u, GFX-3, GFX-5...

Uten å egentlig kjenne til noen ville jeg kjøpt Boss på magefølelse! Så Line6, men i alletilfeller ville jeg nok prøvd de først...

Men skal du egentlig bare ha wah og tuner så spar litt lengre og kjøp deg enten Fulltone, Silvermachine eller forsåvidt en Crybaby.. Klassisk wah som får jobben gjort! Men om du først er i gang er ikke true bypass å forakte!

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Jeg tenker på å anskaffe en ny gitarpedal. Om det er mulig, så skal det være en digtal multieffektpedal med wah-wah-pedal og tuner innebygget. Noen som har noe å anbefale?

En Korg AX1500G Inneholder alt du trenger. Den får du for rundt en tusing brukt, og den låter slettes ikke så helt gæli heller:)

Ingen Rolls Royce innen lyd, men sett i forhold til prisen et svært godt kjøp.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.