Web Analytics
Jump to content

Musical ;)


complex
 Share

Recommended Posts

Kan ikke du starte en tråd som heter Complex på Band eller no da ? for dere spiller inn så jævli mye , og det blir veldig mange tråder på feil sted . Legg det iallefall i band-forumet ... please :)

Nilsefix

ps.

Sorry om jeg nettopp stjal moderator-jobben til noen ;) men jeg måtte bare si fra ;)

Link to comment
Share on other sites

Om sangen:

Helt ok start . Litt rare gitarlyder ute å går .. Og det med akkordene blir kanskje litt kjedelig i lengden?

Den clean solo-saken-eller-hva-nå-det-er er ganske fin . Det lille løpet som går i bakgrunn

Det store problemet . vreng gitaren som kommer inn plutselig har en helt grufullt skarp lyd . Den er waaay too sharp ... Og for høy i starten ..Men skarpheten er det store problemet .. mest i starten av det ... Litt sånn MT-2 på Marshall amp (vepsevreng)

Men , er noen kule akkorder og akkordrekker ute å går .

Kip it øp !'

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Dette er musikk generelt forum da.

og på Band forumet står det jo : Vis oss bandet ditt eller noe sånnt ...

Syntes det passer bedre der enn i musikk generelt , og det blir så mange tråder av det lissom...

Men , ja , moderatorene får bestemme ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Nei, du har rett complex, det står ikke åpent, men min logikk sier meg at det blir enklest å finne fram til ting hvis f.eks. du legger nye sanger du lager under complex-tråden i Bandkategorien.

Det med at gitarlyden var skarp på begynnelsen skal jeg si meg litt enig i, vepsevreng er egentlig et bra ord. Men det kom seg veldig fort, og resten har jeg ikke noe å utsette på, litt andre instrumenter inn her, så burde sluttresultatet bli fælt så bra!

Link to comment
Share on other sites

:lol: tvi-tvi sier nå jeg... dere blir aldri enige uansett ;-) Selv om det ville blitt ryddigere visst du(complex) gjordegjør som nilsefix sier... eller så kan moderatorene lage ett nytt tema som heter "Lydklipp"   8)

VEldig god ide... å lage en egen for lydklipp (selv om vi også har uken låt)

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes det holder med forum jeg egntlig ..Ikke no vits i å lage nytt kanskje ?

Selvom det er jo ok med et Selfpromotion Forum , men fortsatt da , det er ikke SÅ mange som poster innslag her , så det holder kanskje med Band forumet , men at det bør holde seg der , syntes jeg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.