Web Analytics
Jump to content

Slash vs AXL Rose


schpangen

Recommended Posts

Det er vel ingen tvil om at det er Axl som er den viktigste årsaken til at GN'R er oppløst (jaja, det eksisterer visst ennå, men det ser vi lett bort i fra). Hvis han ikke var slik et rævhøl ville han i alle fall ha prøvd å beholde de gamle medlemmene. Det er i grunnen en skam at han får lov å kalle det nye bandet for GN'R, de lager ikke samme type musikk lenger, og to av de viktigste låtskriverene (bortsett fra Axl selv), Izzy Stradlin og Duff, er jo borte.

For meg blir det som om John Lennon sparket McCartney, Harrison og Starr og fortsatte på egenhånd med nye medlemmer, men under navnet The Beatles.

Et band er jo mer enn bare frontfiguren og låtene de spiller... et band er jo et fellesskap av (mer eller mindre) kreative hoder og deres musikalske talenter, og såpass særegne musikere som Slash og Duff McKagan er vanskelig å bytte ut.

Edited by Raven
Link to comment
Share on other sites

Så ening, så enig.

Leste nettopp at grunnen til at Izzy Stradlin forlot bandet, var fordi Axl Rose kom med et kontrakttilbud om "når og på hvilke sanger han kunne være på scenen"

Og han var jo en av de viktigste låtskriverene i bandet.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

axl er det dårlige med guns, liker han verken som vokalist eller person

Han var jo genial på de 3 første albumene som vokalist..

Link to comment
Share on other sites

Gamle Guns n' Roses med han fjompen fra Stone Temple Pilots hadde ikke vært det samme for meg jaffal..

Kan godt hende Axl hadde ødelagt det dersom han fikk det slik han ville, men dersom Slash' store visjon var noe i gata som Velvet Revolver er jeg bare glad de to havna i samme band, og at vi fikk Guns N' Roses ut av den drakampen.. I de dager hadde ikke jeg brydd meg mye om verken Velvet Revolver eller hva Axl ville funnet på.

Axl er kanskje en drittsekk, men en stor personlighet som var en nødvendighet for å gjøre gnr til gnr... Noe anna er at det er gærnt å si at det var hverken Slash' eller Axls band.. Det var vel gjerne et par stykker til i det bandet! At de har modna endel siden da og i dag spiller i Velvet revolver er fint og bra... For meg var det fandenivoldske ved gnr kanskje det viktigeste... Jeg hadde en bass stående på rommet mitt, og spilte ikke musikk da, så hvorvidt gnr var bedre musikere en andre band på den tiden kunne ikke brydd meg mindre!

Det lukter ikke whisky av Velvet Revolver. Men jaja... De er flinke de selv om de kanskje kommer litt ned på lista mi. Kanskje like greit de ikke fortsatte som det bandet jeg likte. De ville nok ikke overlevd nittitallet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.