Web Analytics
Jump to content

Slash vs AXL Rose


schpangen
 Share

Recommended Posts

Det er vel ingen tvil om at det er Axl som er den viktigste årsaken til at GN'R er oppløst (jaja, det eksisterer visst ennå, men det ser vi lett bort i fra). Hvis han ikke var slik et rævhøl ville han i alle fall ha prøvd å beholde de gamle medlemmene. Det er i grunnen en skam at han får lov å kalle det nye bandet for GN'R, de lager ikke samme type musikk lenger, og to av de viktigste låtskriverene (bortsett fra Axl selv), Izzy Stradlin og Duff, er jo borte.

For meg blir det som om John Lennon sparket McCartney, Harrison og Starr og fortsatte på egenhånd med nye medlemmer, men under navnet The Beatles.

Et band er jo mer enn bare frontfiguren og låtene de spiller... et band er jo et fellesskap av (mer eller mindre) kreative hoder og deres musikalske talenter, og såpass særegne musikere som Slash og Duff McKagan er vanskelig å bytte ut.

Edited by Raven
Link to comment
Share on other sites

Så ening, så enig.

Leste nettopp at grunnen til at Izzy Stradlin forlot bandet, var fordi Axl Rose kom med et kontrakttilbud om "når og på hvilke sanger han kunne være på scenen"

Og han var jo en av de viktigste låtskriverene i bandet.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

axl er det dårlige med guns, liker han verken som vokalist eller person

Han var jo genial på de 3 første albumene som vokalist..

Link to comment
Share on other sites

Gamle Guns n' Roses med han fjompen fra Stone Temple Pilots hadde ikke vært det samme for meg jaffal..

Kan godt hende Axl hadde ødelagt det dersom han fikk det slik han ville, men dersom Slash' store visjon var noe i gata som Velvet Revolver er jeg bare glad de to havna i samme band, og at vi fikk Guns N' Roses ut av den drakampen.. I de dager hadde ikke jeg brydd meg mye om verken Velvet Revolver eller hva Axl ville funnet på.

Axl er kanskje en drittsekk, men en stor personlighet som var en nødvendighet for å gjøre gnr til gnr... Noe anna er at det er gærnt å si at det var hverken Slash' eller Axls band.. Det var vel gjerne et par stykker til i det bandet! At de har modna endel siden da og i dag spiller i Velvet revolver er fint og bra... For meg var det fandenivoldske ved gnr kanskje det viktigeste... Jeg hadde en bass stående på rommet mitt, og spilte ikke musikk da, så hvorvidt gnr var bedre musikere en andre band på den tiden kunne ikke brydd meg mindre!

Det lukter ikke whisky av Velvet Revolver. Men jaja... De er flinke de selv om de kanskje kommer litt ned på lista mi. Kanskje like greit de ikke fortsatte som det bandet jeg likte. De ville nok ikke overlevd nittitallet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.