Web Analytics
Jump to content

Freak Kitchen


SvartaTosten

Recommended Posts

Utrolig kult band! Synes bandet er minst like tøft som soloplatene. Men de krever litt mer lytting. Lite 4/4, men veldig mye annet moro. Trommisen har spilt med Sven Ingvars og planker Meshuggah... Hvis det kan være en pekepinn...

Overvar en intimkonsert under Freak Guitar Camp 2005, skal komme med en rapport derifra når jeg har fått summet meg.

IA er utrolig god, han har stor kontroll og gjør ting på sin måte. Hyggelig kar også. :D

Jeg anbefaler Freak Kitchen platene minst like mye som soloplatene. :D

Link to comment
Share on other sites

skal sjekke ut solo skivene ha...freak kitchen er vel kansje litt slik du må hørte litt på så blir du hekta.....har videoen til nobodys ja...å til speak when spoken too...har også en video med han dær han viser at han bruke slangeklemme på lillefingeren for å lage noe sinnsyke over toner...

Link to comment
Share on other sites

flink til å spille gitar , men musikken var rævva :P

Da har du hørt hvor mange plater? :roll:

Kult at han synger og spiller syke riff samtidig, uten at det er et kvalitetstegn for musikken.

"The man who tought his asshole to play the flute" er tatt fra virkeligheten, en tidligere FK trommis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.