Web Analytics
Jump to content

fender!!


The inflamables
 Share

Recommended Posts

Det BadEddie sier her er helt feil. Hvis du bruker søk-funksjonen så finner du at dette temaet har vært oppe før (mener jeg).

Japanske Fendere er ofte av god kvalitet, og ikke som Korea Epiphone (merk at Epiphone har laget gode gitarer opp igjennom tidene). Om en sammenligner Fender med Squire vil en komme nærmer BE sitt utsagn.

Altså Japan bra, Korea ikke så bra (om du ikke er heldig). Mexico gitarene er gode også, men ville heller satset på en Japansk.

Link to comment
Share on other sites

Veldig stor forskjell. mer enn verdt pengene.

Det blir som Epiphone og Gibson.

Absolutt feil.

Japanerkvalitet kan variere i likhet med amerikanermodellene sin kvalitet.

Japanere er litt billigere og veldig gode' date=' jeg har aldri sammenlignet med en amerikaner, så det kan jeg ikke uttalte meg om.

har hørt at den er bedre men er det veldig forskjell??

Og nei, det er ikke noen veldig stor forskjell.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes i grunn alle fendere varierer i kvalitet(eller mest for penga faktor) i alle prisklasser, om det er Squire, mex, japan, USA eller USA cusom shop.

Jeg ville styrt unna Mex standard serien, Classic serien er god, ingen erfaring med deluxe osv.

Highway serien er det delte meninger om.

Personlig liker jeg heller ikke USA standard serien, men mange som synes de er kjempegode. Am vintage og deluxe er bra gitarer.

De beste squirene er også mye gitar for penga, ville heller kjøpt squire enn mex standard.

Prøv så mange fendere du kan, så finner du sikkert ut hva du synes er mest for penga i ditt tilfelle.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt en relic custom shop :D

Absolutt helt konge strat. Beste vintagetype straten jeg har spillt på.

Når jeg får råd skal jeg finne den straten og kjøpe den tilbake.

Var egentlig aldri begeistret for age-hypen, men det var altså så gjennomført. Absolutt verdt penga. Men kjøp brukt!

Link to comment
Share on other sites

Geir Falck fortalte meg at det lønner seg å kjøpe en mexico-strat og bytte pickupene, pottene osv. Da er den like god som en USA, og masse penger er spart..

Veit ikke om det blir det samme med Japanske, men det høres jo ikke så galt ut..

Link to comment
Share on other sites

Både broren min faren min og jeg har hatt flere varianter av både Gibson, Epiphone og kopier, fender fra japan og usa, osv siden jeg fikk min første japanske gibson LP kopi av faren min i 72. Så vi har hatt det meste i huset... Det er ingen tvil hos meg us er best på disse merkene. En får hva en betaler for. Om noen mener noe annet så er det helt ok. Men har en råd til å kjøpe original så gjør det mener jeg. De beholder også verdien best. Men uansett kan vel ingen si at noen har "feil" når det gjelder musikk? Musikk er følelser og hver og en velger sitt musikalske uttrykk. For noen uttrykkes dette best ved å slå på søppeldunker, for andre uttrykkes følelsene best på en håndlaget gitar til 60000.

Link to comment
Share on other sites

er den amrikanske lagde fendern mye bedre enn den japanske!! har hørt at den er bedre men er det veldig forskjell??

Japanske Fendere er svært gode, ikke la "Made in Japan" lure deg.

jeg har en japansk lagd fender bass (geddy lee signatur) og kvalitet, feeling og sound er helt ypperlig!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.