Web Analytics
Jump to content

TC Electronics Choka Tremolo


Gubbe

Recommended Posts

Jada. Driver med økonomisering av arealet i forbindelse med nytt pedalbrett, og kjøpte denne for å erstatte en Rocktron Pulse (som jeg har hatt stor glede av i over 10 år)

Chokaen er 2/3 av størrelsen til Pulsen, og har toppmonterte inn/ut noe som gjør den til en perfekt partner til min (også nyinnkjøpte) TC The Prophet (digital delay)
Jeg har aldri vært opptatt av boutique, hype, mods eller annet som skrur opp prisene uforholdsmessig på temmelig simple kretser, så jeg kan sette pris på prisen (!) og den trinnløse LFO-justeringen. Dette er billigserien til TC, men det er ikke noe å si (så langt) på funkjson eller byggekvalitet.

Denne er støyfri og gjør det den skal - låter som en tremolo. Både svulstig/myk og hard/kantete ved behov.

En soleklar no-brainer for oss som ikke legger ut bilder av pedalbrettet på Instagram.

Edited by Gubbe
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Gubbe said:

oss som ikke legger ut bilder av pedalbrettet på Instagram.

Hva er da poenget med å ha pedalbrett? 🤨

 

Neida, veldig fine de billigpedalene til TC. Eneste negative for meg som liker kompakte pedalbrett er at de er forferdelig store. Men nå de siste par ukene har de begynt å slippe dem i ny og mindre utgave, så da begynner det å komme seg.

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

Forferdelig store er vel å ta i litt, de er litt større enn Boss, men har toppmonterte in/out så de kan klemmes helt inntil hverandre.

Jeg reduserte footprintet til Rocktron Delaypedal og Tremolopedal til under halvparten med disse søtnosene.
Jeg har et rimelig stort brett, så det var mer layout/rekkefølge som gjorde at jeg valgte å gå litt ned i størrelse.

Men det er klart, man får sikkert små knotete saker i samme prisklasse/kvalitet. Og dermed enda mer plass til saker & ting jeg ikke trenger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.