Web Analytics
Jump to content

[SELGES] Ibanez AS73T-TCR


Duckling
 Share

Recommended Posts

Hollowbody Ibanez selges da jeg innser at jeg aldri kommer til å bli venn med hollowbodies. Grom gitar som låter fint og spiller bra. Behagelig middels tjukk hals med lite båndslitasje.

Den originale tremoloen er fjernet av en tidligere eier, noe som har resultert i et par hull i kroppen under tailpiecen, samt en liten skade i lakken nederst på kroppen og i metallplata som sitter under reimfestet. Dette er imidlertid kun kosmetisk.

Bridgepickup er byttet ut til...ett eller annet. En eller annen relativt hot, brandless sak for litt mer rockefaktor i bridgeposisjon. Står på ingen måte tilbake for det som satt i den originalt, og vil vel si at den kvalitetsmessig er på nivå med GFS. Usikker på om jeg fortsatt har originalpickup, men hvis jeg har den liggende så følger den selvsagt med.

Følger med en Thomann hardcase. Stygg som juling da jeg bommet på artikkelnummeret når en kompis skulle bestille, men den passer godt nok for biltransport. Skal du ut og fly ville jeg kjøpt noe bedre.

Gitaren befinner seg i Vestfold, Horten. Pga sykdom (ikke corona), og dårlig tilgang på gitarsized esker så foretrekker jeg henting, men om du er interessert og bor langt unna så skal jeg vel alltids klare å sende den også!

Selges for 2500,- + evt frakt.

IMG_0026

Fler bilder her: https://flic.kr/s/aHsmPWpzq4

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.