Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

[SELGES] Ibanez AS73T-TCR


Anbefalte innlegg

Hollowbody Ibanez selges da jeg innser at jeg aldri kommer til å bli venn med hollowbodies. Grom gitar som låter fint og spiller bra. Behagelig middels tjukk hals med lite båndslitasje.

Den originale tremoloen er fjernet av en tidligere eier, noe som har resultert i et par hull i kroppen under tailpiecen, samt en liten skade i lakken nederst på kroppen og i metallplata som sitter under reimfestet. Dette er imidlertid kun kosmetisk.

Bridgepickup er byttet ut til...ett eller annet. En eller annen relativt hot, brandless sak for litt mer rockefaktor i bridgeposisjon. Står på ingen måte tilbake for det som satt i den originalt, og vil vel si at den kvalitetsmessig er på nivå med GFS. Usikker på om jeg fortsatt har originalpickup, men hvis jeg har den liggende så følger den selvsagt med.

Følger med en Thomann hardcase. Stygg som juling da jeg bommet på artikkelnummeret når en kompis skulle bestille, men den passer godt nok for biltransport. Skal du ut og fly ville jeg kjøpt noe bedre.

Gitaren befinner seg i Vestfold, Horten. Pga sykdom (ikke corona), og dårlig tilgang på gitarsized esker så foretrekker jeg henting, men om du er interessert og bor langt unna så skal jeg vel alltids klare å sende den også!

Selges for 2500,- + evt frakt.

IMG_0026

Fler bilder her: https://flic.kr/s/aHsmPWpzq4

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.