Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Når det gjelder bass amper, er jeg ganske grønn. Tenker jeg vil ha en rimelig basskombo til bruk hjemme, men skal også kunne holde følge med slagverk (ja, det er langt til nærmeste nabo her). Har brukt gitar forsterker, men mister mye bunn da. 

Noen tips? Gjerne brukt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde gode erfaringer med min Hartke HD500 kombo. 2x10", 250W RMS (500" peak). Helt på grensen volummessig hvis du har en skikkelig hulemann bak trommene, men det gikk fint med litt stilling av EQ for å unngå at elementene bunnet ut før volumgrensen var nådd.

Veier bare 13 kg også.

Ser den har gått saftig opp i pris, antakelig pga valutakurs. Koster over 9000 ny nå; når jeg kjøpte så lå den på rundt 6000, og jeg kjøpte den brukt for 2500.

Ellers har jo Ashdown mye fint for rimelig penge; ligger alltid noen på Finn.

Alternativt kan du sjekke ut alle Klasse D-forsterkertoppene som har oversvømt markedet de siste årene. Ligger en Ampeg PF350 og en PF500 på Finn for rimelige penger nå. Hiver du på en billig 4x10 på en av dem så har du mye klassisk basslyd.

Endret av Naigewron
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fender Rumble eller Blackstar Unity f.eks ?

Koster ikke skjorta og virker og låter fint ! 
Har spilt gig på lånt Rumble 40 uten problemer ... det var da utendørs, og ikke med hulemann som trommeslager ! ;)

Har selv en Blackstar Unity 60 i stua og den spiller fint den !

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Cool! Uten bellycut og arm contour (på godt norsk) funker ikke tele for meg. Nesten som en slags Charvel-tele?
  • en gledelig nyhet, da de har et veldig godt rykte (iflg mandolincafe, og andre), og et stort sortiment, spesielt innen archtop gitarer og folk instrumenter. spesielt i mandolinfamilien er sortimentet gledelige nyheter for oss som vil ha mid-range kvalitet instrumenter. en gledens dag. archtop gitar sortiment: https://www.4sound.no/101010_elektrisk#/manFilters=2244&pageSize=6&viewMode=grid&orderBy=0 mandolinfamilie (tilogmed mandocello. med pickup) : https://www.4sound.no/103020_mandolin#/manFilters=2244&pageSize=6&viewMode=grid&orderBy=0
  • https://www.youtube.com/watch?v=6BS2HsQ4Byo&feature=emb_logo https://www.gitarhuset.no/strengeinstrumenter-amper-effekter/gitar---and--bassforsterkere/til-el-gitar/duesenberg/duesenberg-berlin-amp-top-45w-custom-finish-rusty-steel-dtop-berlin-rs-p0000177603   noen som har fått testet denne? 6l6, bjørkefiner cab, handmade in germany.... mye som høres riktig ut her, må jeg si. håper de får den her i bergen etter hvert. hadde vært veldig moro å få prøvd.
  • Fortår det slik at du er ute etter å kunne splitte hver humbucker og få "single coil" på de.Hvis du gjør det slik som på tegningen får du ingen lyd i det hele tatt,da du bryter kretsen med bryteren. Det du gjør istedet er å ta ut jord der du har plassert bryterne dine.Forøvrig trenger du bare en bryter,ikke to. En slik som denne:https://www.gitarist.no/products/2-veis-minibryter-krom-on-on Her er et par prinsippskisser på hvordan det funker: Gitarelektro er veldig enkelt,signalet går fra "hot" på jackpluggen,gjennom valgt pickup og tilbake til "ground" på den samme pluggen.Underveis har du potmetere og kondensatorer som kan blø av signalet eller deler av signalet til jord på ulike steder,og få variasjoner i volum og tone. Miniswitchen jeg linket til gjør dette,den tar ut jord etter den første coilen. Hagstrøm Super Swede har f.eks.en slik løsning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.