Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Det ser jo spennende ut, men tror ikke jeg vil hive meg på dette nå. For min del er det stort sett gitarer og forsterkere bygget på gammel lest som gjelder for tiden😊

Jeg håper noen her på forumet fatter interesse og sjekker det ut👍

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Skrevet (endret)

Forstår jeg det riktig at det er slik at det kun er volum og eq på hver streng som kan tweakes i appen? Hvis den kunne emulere flere typer pickups (bra) hadde det kanskje vært mer interessant? Men da hadde det vel krevd litt mer enn et 9V batteri. På slutten av videoen spilles det på en Strat, men det høres ut som en nylonstrenger. Er det poenget?

Når jeg tenker meg, om prøvde vel kanskje Firebird X på noe slags innebygd emulering, og det var jo som kjent ikke spesielt velykket.

Endret av Audun
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har cirka null tro på dette produktet. (1) Jeg skjønner ikke helt hva det gjør, utover at det er noe nytt, (2) jeg skjønner ikke hvem det appellerer til, og (3) jeg ser virkelig ingen fordeler ved det. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 minutter siden, Foo skrev:

Alt som kan/må styres med app=no for min del :)

Nei, det er nå en gang slik at når det har gått 5-6 år, så støttes ikke appen lengre av operativsystemene som utvikles hele tiden. Tradisjonelle elektromagnetiske pickups har fungert i 100 år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
  • En god strømforsyning er også viktig. Brettet mitt ble betydelig bedre mtp støy etter at jeg satte inn en PS med isolerte utganger og nok kapasitet. 
  • Da begynner prosjektet å nærme seg ferdig: Fin lyd. Koblet pickups´n slik at begge er inne i mid, og separat tonekontroll på begge.  God å spille på er den også.   Så får jeg samtidig komme med en liten feilkorrigering. Det øverste bildet i mitt innlegg der jeg nevnte hvilken gitar jeg skulle basere denne på er feil. Det er ikke bilde av hans 77, men 74´n i (trolig) 1987. I siste fase før den ble "pensjonert" ble brettet m/OBL-450´ne satt i den:
  • Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra  https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
  • Da er det bare å prøve seg frem med andre ord.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.