Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ernie Ball Music Man?


Anbefalte innlegg

Halloen forum. Søker litt hjelp igjen. Kan få en Music Man 112 RD 50 i en byttedeal (verdi fra meg ca 5000). Noen som har erfaring med denne, enten egenhendig eller e-synsing? Synes selv den ser ok ut, og combo frister litt. Men jeg spiller bare hjemme, har en Blackstar ID Core 40 som egentlig er knall. Får jeg noe bedre her? Spiller helst LP og Tele. Blues, rock og visesang. 😊

Takker for alle betraktninger!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis du bare spiller hjemme, så tror jeg desverre at en slik amp fort blir litt overflødig. 

Har ikke prøvd akkurat denne ampen, men snakker fra generell erfaring. Har solgt et par gromme amper gjennom tidene på grunn av akkurat dette - spiller bare hjemme. 

Så kan du jo også se på mulighet for å få den solgt til samme pris. Har inntrykk av at amper er litt tungtsolgt for tiden, men korriger meg gjerne hvis jeg tar feil 😊

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det spørs vel hvordan du har tenkt å bruke ampen . Hvis du skal vrenge utgangsrøra så må det bli høyt med 50w ....Jeg brukte mye 20-30w Fender/Marshall med 6v6 rør før . Disse spiller ikke så høyt når en vrenger utgangsrøra og de har en "mykere" lyd (som passet meg bedre) .

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Grattis! Virker fete de der! 🙂
  • Har i senere tid hatt litt løselige tanker om å ha én gitar i tillegg til Strat´ne, men egentlig ikke funnet noe som har trigget kjøpelyst - uten at det har vært (alt) for dyrt. Men for et par uker siden kom jeg over en YT-snutt der Jared James Nichols demonstrerte Epi´s versjon av hans Old Glory.  Da begynte det å klø litt. Det helt enkle nedstrippede konseptet med kun én P-90 og det litt "bøllete" designet tiltalte meg. Så da måtte jeg innom posten og hente pakke i dag:  
  • Se der, ja. Det må jeg prøve å få med meg viss økonomien tillater det. Har ikke hørt de andre to banda. Har ikke fått med meg Hjorten heller, faktisk, så takk for den infoen. Nok et konsertsted her i byen jeg kan sende epost til, som så spør om å få høre oss, og så slutter å svare på epost når de innser hva slags musikk vi lager.
  • Takk for det! Vi spiller faktisk konsert på Hjorten Scene 28. november, sammen med Nexorum og Ghetto Ghouls. Nå har vi presentert te to mest aggressive låtene på plata. Resten er nok mer mørkt, variert og progressivt enn de to singlene. Glad for at du setter pris på den!
  • Dere fortsetter å levere, ja. Gleder meg ikke noe mindre til å høre heile plata nu! Dette er en ganske annen musikkstil enn jeg vanligvis lefler med, men jeg vet å sette pris på god thrash innimellom. Håper også å få med meg dere live en gang.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.