Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hvilken gitar er dette? Gammel Hollowbody


Anbefalte innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Bare å plukke opp den med en gang da  
  • Og nesten rett i nabolaget Takk for tips! 
  • Skjønner at jeg er helt grønn på dette feltet, ante ikke at man måtte "sette opp" gitaren en gang🙈 Da tolker jeg det dithen at de billigste pakkene bør man styre unna, og at i alle fall forsterker med fordel kan kjøpes brukt... Bor på Østlandet (Hadeland) så det er relativt mye å få tak i på Finn i nærheten.  Tror ikke hun har peiling på merker, så hun har sannsynligvis ingen store preferanser på det området.  Skal lete litt rundt etter noe av det dere har nevnt her🙂👍 Tusen takk for alle hjelpsomme svar👍👍 
  • Billige gitarpakker har ingen gjensalgsverdi. Samtidig er både gitar og særlig forsterker som oftest så stusselig at det ikke er mulig å bruke dem til noe særlig, og spilleglede får man ikke med dårlige instrumenter. Jeg vil absolutt anbefale å legge noen kroner i gode brukte ting. Da får du solgt det igjen for omtrent det samme, om interessen ikke skulle ta av. Om den gjør det, trenger man ikke oppgradere med det første. Squier Classic Vibe er god kvalitet til lav pris, og man får lett solgt. Jeg anbefaler alltid Telecaster som første el-gitar. Lite som kan gå galt, lett å vedlikeholde. 
  • Støtter helt klart forslagene her om å vurdere brukt vs ny "pakke". Man får mye mer for pengene. Og, dersom man ønsker å oppgradere senere vil man omtrent få like mye igjen ved salg.  Samtidig kan det jo være noe større "risk" ved det dersom man ikke føler seg helt komfortabel/kyndig i å vurdere tilstand/pris på en brukt el.gitar. Brukt forsterker er litt enklere i så måte - virker som den skal, eller ikke. Å få justert/satt opp gitaren riktig er også alfa/omega. Ikke noe er verre enn å forsøke å lære seg å spille på et instrument som ikke fungerer slik det skal - og heller ikke vite at det faktisk er gitarens oppsett det er noe feil med - og som gjør det "vanskelig" å spille. Vet ikke prislimit, men jeg ville vel (om det heller mot ny "pakke") kjøpt i norsk butikk, selv om pris er litt høyere. En Fender Squier pakke koster vel litt i underkant av 3000,-. Der utgjør vel gitaren ca 2/3 del av prisen. Forhandler bør da hjelpe til med å sjekke og evt justere gitaren - og det er enklere å reklamere om det skulle være noe. Alternativt kjøpe ny gitar og brukt forsterker. Det er mange brukte små, fine forsterkere som selges for noen hundrelapper.   Neste spm er om det er noen ønsker/preferanser mht type gitar (eks Les Paul vs Stratocaster). Mulig andre vil korrigere meg her (med fornuftige argumenter - da jeg langt fra kjenner generell kvalitet på alle "billigmerker"), men jeg hadde nok sett mot Ephiphone (Les Paul type) og Squier (Stratocaster/Telecaster type) fremfor f.eks Morgan og enkelte andre fabrikat.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.