Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[Ønskes Kjøpt] Ibanez RG eller Roadstar-prosjekt


Anbefalte innlegg

Long shot men er det noen som har liggende en japansk RG (4xx, 5xx eller 7xx) eller Roadstar (m/edge el),

gjerne uten deler, demontert, bare kropp og hals etc liggende som de vil selge meg? 

Har litt deler liggende og er sugen på et nytt prosjekt. Refin, nedpusset, uten bånd etc gjør ingenting. 

Bryne, posten. 

 

Bilde for kos

rg_2.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 3 weeks later...

Hvis jeg husker rett, vekslet vi et par poster om noe jeg har liggende, og så døde det ut, og det er kanskje min feil.
Er litt usikker på hvor dette er satt sammen, men det er mulig at det ikke er i Japan.
 Jeg husker ikke detaljer om gitaren, ut over at det er en serie som er laget til en gitarkjede i USA. RG, forrige eier har "reliced" kroppen, type pusse kantene med sandpapir. Ser ikke bra ut. Komplett gitar, har funnet igjen tremoloen. Reversed headstock. Den er til salgs. Tror alle deler skal kunne følge med.
PM hvis det fortsatt kan være noe. Den ligger nå her. Pris blir vi i tilfelle enige om.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
37 minutter siden, evergud skrev:

Jeg har liggende en kompis sin svarte 550 fra 89 eller så. Dårlig kniv på tremoloen, pluss noe mer med trem-en, såvidt jeg husker. Han vil sikkert selge den for en grei pris.

Hør gjerne med han og send gjerne noen bilder på pm. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Heisann. Tenkte å ta full service på TH30en. 4 EL84 + 5 preamp/loop osv. Så egentlig på low output-kittene til Eurotubes (EL844) da jeg har god erfaring med dem, men så er det noen som anbefaler tubeampdoctor.com. Noen som har prøvd begge kanskje? Gir litt beng i hvor rørene er laget, egentlig. Tror mye ligger i kvalitetskontroll og gradering. Virker som TAD (EL84-STR + div preamprør) er noe dyrere. Der får en ikke noen "low output"-mulighet, men jeg vet ikke hvor mye det har å si. Bruker forsterker hjemme for meg selv (uten naboer), ikke noe gigging.
  • Sorry, dobbel post, men vet ikke hvordan man sletter?
  • Var det en kommentar til min HW1? Jo, jeg fikk den siste år, så jeg vet ikke ossen den var fra ny, men lyset da jeg tok bildene gjorde også litt, tror jeg. Fikk den i bytte for en AM Special telecaster som jeg ikke likte pickups på (Texas special). Liker veldig bra pickups på denne, neck pickup er ganske jazz’ete, mørk og tjukk. Bridge er uten tone kontroll, og syl skarp, men bra med drive på.
  • Som du selv nevner - åpne hodetelefoner (headset har mic 😉 ) lekker lydt til omgivelsene og omgivelsesstøy høres godt. Samtidig har åpne modeller noen pre mht lyd. Det er vesentlig karakteristikkforskjeller mellom både ulike fabrikat og ulike modeller. F.eks er det ikke slik at verken Beyer, Sennheiser, Grado, Denon osv har noen direkte "house-sound".  Du bør derfor komme med noen preferanser i forhold til ønsket karakteristikk - og da primært i forhold til musikklyttingen. Ellers er det vanskelig å kunne komme med anbefalinger. Komfort er også et parameter å ta hensyn til. Det gjelder både vekt, størrelse, putemateriale, passform osv.    Mulig følgende blir litt "overkill" å ta hensyn til i forhold til ditt behov, men nevner det allikevel🙂: Samtidig så bør en hodetelefon elektrisk matche mot forsterkeren/avspilleren for å kunne yte sitt optimale. Lav ohm og de fungerer fint mot f.eks bærbart utstyr, som er bra på å levere strøm. Høy ohm, som f.eks Sennheiser HD650 med sine 300 ohm trenger en forsterker som kan levere høy spenning for å yte maks.  Mange synes (som nevnt i tråden) at DT770 pro er ok, andre kan ikke fordra de - spes til musikklytting. Det samme gjelder de gamle Sennheiser HD650 (i sen utgave > 2007). Fortsatt rater mange at den er en av de beste under 10-15K noensinne produsert. Andre mener de er alt for mørke samtidig med at de er for pent avrundet i toppen. Så kan man lure på om det kan være andre årsaker enn kun egne preferanser som så vidt ulike tilbakemeldinger. Noe er definitivt også relatert til hodetelefonens impedans og dårlig forsterkermatch. Beyer leverer flere av sine modeller derfor med ulik impedans (eks. DT770 pro i 4 versjoner fra 16 - 250 ohm), alt avhengig av bruksområde. På en og samme forsterker vil de låte ulikt.  
  • Skal sjekke ut disse også, takk!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.