Web Analytics
Jump to content

Hvilke produsent er dette?


BrightsideN

Recommended Posts

Tusen takk for svar! 
Den logoen var ganske nærme. Men Breedlove sin bunn på B'en er under den vertikale stammen. På min gitar, så stopper den høyere oppe. 
Jeg har også vært inne på "Boucher" og "Bourgeois" 
Jeg har til og med vurdert om det er en falsk "Bourgeois". 

I dag fikk jeg vite at første eier var i et band i Nord-Norge på midten av 90-tallet. 
Jeg plukket ut batteriet i forforsterkeren. På det stod det "97.08 B". Og noen asiatiske tegn. Så kanskje det batteriet stod i ut fra fabrikken.

Edited by BrightsideN
Stavefeil
Link to comment
Share on other sites

Boucher og Bourgeois er bontique merker som er lagd i henholdsvis Canada og USA så de har nok ingenting med denne å gjøre. Breedlove er jo nevnt, men lagde gitarer i Korea ei stund (men de lages kun i USA idag). Et annet amerikansk merke ved navn Bedell lagde også noen modeller i asia en stund, men tror deres logo er veldig annerledes. 

Link to comment
Share on other sites

36 minutter siden, BrightsideN skrev:

Gahr: Ja, jeg har tenkt på Bristol. Det stemmer med model nummeret. Bortsett fra at de har BR og i min står det BM. 

Du kan jo prøve å sende en mail til noen av de potensielle produsentene og høre?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.