Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med Musikkland på Lillestrøm?


Frodrik
 Share

Recommended Posts

Noen her som har handlet fra Musikkland på Lillestrøm?

Jeg bestilte en OLP MM2 bass derfra. Jeg fikk beskjed om at den skulle komme etter 2 uker.

Etter to uker kom den ikke, jeg ringte og de sa den var forsinket. I dag, 3 uker etter ringte jeg igjen, og de sa at importøren ikke kunne skaffe bassen før etter nyttår. Jeg klikka jo fullstendig.

I stedet får jeg samme bassen i en annen, og mye verre farge. Det tar minst 2 uker til.

Derfor kan jeg regne totalt 4-6 uker fra jeg bestilte den til den kommer. Jeg fikk ikke engang en beklagelse.

En venn av meg kjøpte en forsterker der. De sa det skulle ta 2 uker, det tok 4 uker.

Utrolig dårlig service!

Link to comment
Share on other sites

Vel, Frodrik og min felles venn som da hadde kjøpt dette Marshall-stacket der hadde fått beskjed om at han kunne koble Speaker-outputten fra head'en inn i input-inngangen på sin lille Peavey Rage

Peil...nja...

Ikke at jeg skjønte det (peil, nei), men grunnen til at han var misfornøyd var jo en leveringstid på 4 uker, når de lovte det skulle ta 2.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjenner de folka litt.(Jeg bodde der før) Det beste er og stikke til butikken, prate med de, bli kjent. Så kan det faktisk hende at du får avslag osv. Når jeg handler der får jeg hvertfall mye service osv. Men jeg synes at det som skjedde med den bassen var noe dritt!

Link to comment
Share on other sites

Det er vanskelig/umulig for butikken å til enhver tid vite lagerstatus på et lager i Sverige, i alle fall hvis de ikke har et skikkelig datasystem (noe jeg enda har til gode å se i en musikkforretning), så sannsynligheten for at det faktisk er folka i butikken som gjør en dårlig jobb er etter mitt skjønn liten.

Link to comment
Share on other sites

Det er vanskelig/umulig for butikken å til enhver tid vite lagerstatus på et lager i Sverige, i alle fall hvis de ikke har et skikkelig datasystem (noe jeg enda har til gode å se i en musikkforretning), så sannsynligheten for at det faktisk er folka i butikken som gjør en dårlig jobb er etter mitt skjønn liten.

Du har helt sikkert rett, det er ikke butikkens feil at lageret i Sverige ikke har varene mine.

Problemet er jo at jeg faktisk må ringe dem minst 2 ganger i uka får å få vite dette, de gidder ikke ringe meg å fortelle meg om forsinkelser osv. Rimelig irriterende.

Men det er vel bare å sette seg ned og vente. Ingenting jeg kan gjøre. Hjelper ikke å klage =/.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.