Web Analytics
Jump to content

Hilser til Forum og alle medlemmer.


Tores

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Jeg ble medlem her i 2008,har ikke vært aktiv her,sant å sei,det er flaut,men har faktisk glemt at jeg er medlem her,mulig det har å gjøre med alder siden jeg har pasert 50:-)

Tilfeldigt så dukket Gitar Norge opp i dag tidlig ved et google søk,interesangt tenkte jeg og ville melde meg inn,da kom sannheten frem.

Beklager min senile symtoner og at jeg ikke har presentert meg før nå.

Jeg kommer fra et lite sted,halvveis inn i Sognefjorden,flyttet herfra og til Oslo i 94,kom tilbake her i for 6 år siden.

Har spilt gitar siden 76,noe jeg aldri slutter med,det føller så mye glede med musikken.

Nå spiller jeg ikke lenger ute,bare til egen tilfredsstillelse,har et JVM Marshall full stack,var min drøm som gikk i oppfyllese til slutt.

Ja,galskap å ha slikt i hus,men en lever bare en gang. Nyter kreftene av det når kona er ute,ellers så må jeg strype det ned til krise volum,det går,har to mastervolum,men blir ikke helt optimalt for feelingen og sound.

Favoritt gitaren er stratocaster,den har vert ved min side i alle år,Les Paul har også vert på besøk noen år,hadde en Gibson Custom,jeg var var så idi. at jeg solgte den,har ønsket tilbake en tilsvarende,men prisene disse er ut av en annen verden,tror ikke jeg er villig til å betale det,forstår ikke helt disse prisene nå,tilsvarer de cs kvaliteten,hummm,ja ja,navnet er med.

Ja dette er meg,litt av meg og hilsen til dere alle fra me.

Tores

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.