Web Analytics
Jump to content

Hilser til Forum og alle medlemmer.


Tores

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Jeg ble medlem her i 2008,har ikke vært aktiv her,sant å sei,det er flaut,men har faktisk glemt at jeg er medlem her,mulig det har å gjøre med alder siden jeg har pasert 50:-)

Tilfeldigt så dukket Gitar Norge opp i dag tidlig ved et google søk,interesangt tenkte jeg og ville melde meg inn,da kom sannheten frem.

Beklager min senile symtoner og at jeg ikke har presentert meg før nå.

Jeg kommer fra et lite sted,halvveis inn i Sognefjorden,flyttet herfra og til Oslo i 94,kom tilbake her i for 6 år siden.

Har spilt gitar siden 76,noe jeg aldri slutter med,det føller så mye glede med musikken.

Nå spiller jeg ikke lenger ute,bare til egen tilfredsstillelse,har et JVM Marshall full stack,var min drøm som gikk i oppfyllese til slutt.

Ja,galskap å ha slikt i hus,men en lever bare en gang. Nyter kreftene av det når kona er ute,ellers så må jeg strype det ned til krise volum,det går,har to mastervolum,men blir ikke helt optimalt for feelingen og sound.

Favoritt gitaren er stratocaster,den har vert ved min side i alle år,Les Paul har også vert på besøk noen år,hadde en Gibson Custom,jeg var var så idi. at jeg solgte den,har ønsket tilbake en tilsvarende,men prisene disse er ut av en annen verden,tror ikke jeg er villig til å betale det,forstår ikke helt disse prisene nå,tilsvarer de cs kvaliteten,hummm,ja ja,navnet er med.

Ja dette er meg,litt av meg og hilsen til dere alle fra me.

Tores

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.