Gå til innhold

Tores

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Tores

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Vil prøve et dry/wet setup med to amper og G-System. Har aldri prøvd dette,ingen erfaring. Har fått et tips fra tc-forum,men er litt usikker på dette,vil gjerne ha innspill om noen har erfaring med dette. Jeg skulle kobble opp på dene måten i følge forums medlem: Gitar til input g system / Fra g system insert loop send,og til front input dry amp / Fra dry amp loop send,og til g system insert loop return. / Fra g system left output,og til den andre amps loop return(denne blir da wet amp) Har også en Radial SB-6 channel isolator som jeg ikke veit hvor i kjeden den er greiest å plasere . Er takknemlig for innspill og råd,og meninger om denne koblings metoden.
 2. Har sett meg ut 3 Forsterkere. Engl Special Edition e670-6L6 rør. Hughes & Kettner Triamp Mark 3. Mesa Bogie Dual Restifier Engl og H.& K. har enormt mye fungsjoner til å forme den sound man ønsker,Mesa har ikke fult så mye. Alle forsterkerene er ganske dyre,så jeg vil gjerne gjøre et riktig valg,får ikke mulighet til å prøve disse. Spiler alt i fra blues,rock,heavy rock og metall. Har i alle dager bakover brukt bare Marshall, JCM 800/900. Plexi.De siste 10 år JVM 410H. JVM 410 J.Satriani Kan tenke meg et lydbilde som JVM,mest Satriani utgaven når det gjelder OD Kanalen,begge er like på J. S. Liker godt crunch kanalen på JVM 410 H.Satriani har for mye gain på denne kanalen,mister det fyldig om gain blir stilt ned der jeg vil ha den. Vil ikke ha med harskheten til Marshall. Friedman har mitt sound ønske,men har for få kanaler,ønsker en fleksibel forsterker som 4 kanals JVM. Ja,litt om hva jeg ønsker. Er det noen som kan gi råd er jeg veldig takk nemlig for det.
 3. Har en Marshall jvm410 hjs som jeg bruker sammen JVM410 Combo og TC G-System i deres power amp insert loop for sterio oppsett HJS ampen er ny,brukt i en uke. Sistegang jeg slo den på så kom det en relativ kraftig sprake knittre lyd,det kom også lys glimt fra baksiden,dette stoppet ikke så jeg slo raskt av,har følelsen av at dette hadde øket i volum om jeg ikke hadde slått av så raskt. Lyden kan best beskrives som om man steker backon på full varme og samtidig en bakgrunslyd av å poppe popkorn. Kinttring-fresing-spraking-skurring-popping-lyden av å sveise med får mye trådmating,(om noe kjenner til sveising) ja,det var noen stikk ord. En blanding av dette er nærliggende lydbilde,volumet på lyden kan sammenlignes med en harde annslag på en akustisk gitar. Fra forhandler så sa de at en resitor var sprengt og et poweramp rør ødelagt,årsaken kunne de ikke forklare meg,dette er nå tredje gang det skjer,også da med nye HJS. Jeg tror det har å gjøre med mitt sterio oppsett,de mener det er produks.feil. en dårlig produksjons serie. Jeg ikke vere mulig å få tre fra denne serie. Har snakket med Marshall ang. min metode å koble dette sammen på,svaret var: Ingen problem,kan el. skal ikke forusake noen skade slik det er kobblet,og slik du bruker dette,hvilken loop du bruker er opp til din smak. Er det noen som kan tenke seg til noen mulige årsaker til disse skadene? Veldig taknemlig for svar og råd.
 4. Hei alle sammen. Jeg ble medlem her i 2008,har ikke vært aktiv her,sant å sei,det er flaut,men har faktisk glemt at jeg er medlem her,mulig det har å gjøre med alder siden jeg har pasert 50:-) Tilfeldigt så dukket Gitar Norge opp i dag tidlig ved et google søk,interesangt tenkte jeg og ville melde meg inn,da kom sannheten frem. Beklager min senile symtoner og at jeg ikke har presentert meg før nå. Jeg kommer fra et lite sted,halvveis inn i Sognefjorden,flyttet herfra og til Oslo i 94,kom tilbake her i for 6 år siden. Har spilt gitar siden 76,noe jeg aldri slutter med,det føller så mye glede med musikken. Nå spiller jeg ikke lenger ute,bare til egen tilfredsstillelse,har et JVM Marshall full stack,var min drøm som gikk i oppfyllese til slutt. Ja,galskap å ha slikt i hus,men en lever bare en gang. Nyter kreftene av det når kona er ute,ellers så må jeg strype det ned til krise volum,det går,har to mastervolum,men blir ikke helt optimalt for feelingen og sound. Favoritt gitaren er stratocaster,den har vert ved min side i alle år,Les Paul har også vert på besøk noen år,hadde en Gibson Custom,jeg var var så idi. at jeg solgte den,har ønsket tilbake en tilsvarende,men prisene disse er ut av en annen verden,tror ikke jeg er villig til å betale det,forstår ikke helt disse prisene nå,tilsvarer de cs kvaliteten,hummm,ja ja,navnet er med. Ja dette er meg,litt av meg og hilsen til dere alle fra me. Tores
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.