Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Noen som har tanker rundt eller prøvd?

Det er jo noen effekter jeg aldri helt har fått til med slike multieffekter, men det er i all hovedsak  forskjellig vreng (OD, Fuzz). Tremolo, Phaser, Rotary, Compressor og slikt har jeg egentlig ikke testa voldsomt på multi effect units... men om disse er gode greier og jeg kan plassere tre god-pedaler i loops så må jo dette være en knallbra løsning for å få et utrolig allsidig mini-brett?

https://youtu.be/fqxxfPTnH48

Link to comment
Share on other sites

Den der virker jo unektelig veldig kul. Synes ofte vrengen (telefonen vil absolutt ha stor bokstav, er det et stedsnavn? Vrengen?) er det store problemet med multieffekter. Det er jo et knall kompromiss hvis man kan hente den utenfra, men fortsatt kontrollere den via multieffekten. 

 

En annen sak: digga det han gjorde med holdfunksjonen på tremoloen på starten. Er det noen dedikert tremolopedal som har denne funksjonen?

Link to comment
Share on other sites

Hadde det vært Boss MS-8 så hadde jeg bestilt pronto... eller Strymon MS-3 ville jeg glatt betalt det dobbelte for... så jeg er litt på gjerdet med denne da jeg er litt usikker på hvordan jeg liker modulasjons effektene og annet. Har ikke vært bort sånn multieffekt unit på mange år og er blitt litt vant til sånn som Strymon (bortskjemt I know).

Så enten:
A ) Vente på MS-8 (!?)
B ) Kjøper denne og lager meg ett fleksibelt mini-brett samt får erfaringer på om MS-8 (!?) er verd det
C) Dropper hele MS greia og skaffer meg ett ES-5/8 og bruker kun godpedalene på bekostning av fleksibilitet

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.