Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Noen som har tanker rundt eller prøvd?

Det er jo noen effekter jeg aldri helt har fått til med slike multieffekter, men det er i all hovedsak  forskjellig vreng (OD, Fuzz). Tremolo, Phaser, Rotary, Compressor og slikt har jeg egentlig ikke testa voldsomt på multi effect units... men om disse er gode greier og jeg kan plassere tre god-pedaler i loops så må jo dette være en knallbra løsning for å få et utrolig allsidig mini-brett?

https://youtu.be/fqxxfPTnH48

Link to comment
Share on other sites

Den der virker jo unektelig veldig kul. Synes ofte vrengen (telefonen vil absolutt ha stor bokstav, er det et stedsnavn? Vrengen?) er det store problemet med multieffekter. Det er jo et knall kompromiss hvis man kan hente den utenfra, men fortsatt kontrollere den via multieffekten. 

 

En annen sak: digga det han gjorde med holdfunksjonen på tremoloen på starten. Er det noen dedikert tremolopedal som har denne funksjonen?

Link to comment
Share on other sites

Hadde det vært Boss MS-8 så hadde jeg bestilt pronto... eller Strymon MS-3 ville jeg glatt betalt det dobbelte for... så jeg er litt på gjerdet med denne da jeg er litt usikker på hvordan jeg liker modulasjons effektene og annet. Har ikke vært bort sånn multieffekt unit på mange år og er blitt litt vant til sånn som Strymon (bortskjemt I know).

Så enten:
A ) Vente på MS-8 (!?)
B ) Kjøper denne og lager meg ett fleksibelt mini-brett samt får erfaringer på om MS-8 (!?) er verd det
C) Dropper hele MS greia og skaffer meg ett ES-5/8 og bruker kun godpedalene på bekostning av fleksibilitet

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.