Web Analytics
Jump to content

Sende sanger inn til miksing/mastering


tbnguitar
 Share

Recommended Posts

hola!

Noen som vet om noen bra steder man kan sende inn ferdig innspilte prosjekter og få de mikset og mastret til en akseptabel pris?
Vi bruker Garageband så det er jo det beste at de også har tilgang til det så vi bare kan sende hele prosjekt filen.. 
Men er vel ingen proffe som bruker garageband så der blir det jo litt krasj :P 

Link to comment
Share on other sites

Prøv selv. Gjør en så bra miks dere får til i Garageband og eksporter som wav-fil. Kjør fila i f.eks. Audobe Audition e.l. og prøv dere fram. Miksing er en ting, men mastring er tross alt bare master eq, nivå, kompresjon osv. alt etter som. Når det er sagt, kan master gjøre mye med en innspilling når det er gjort av proffe folk.

God lytting er selvsagt viktig i både innspilling, miksing og mastring, og prøv produktet på forskjellige lydkilder. Stereo-anlegget hjemme, telefonen, bilen osv.

Det kan også være greit å ha en referanse i form av ei låt man liker produksjonen på, som er i samme gate sjangermessig, som det dere har gjort.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Er egentlig det jeg har gjort, men du hører at det ikke er Rick Rubin som har produsert låtene for å si det sånn.. 
Derfor jeg tenkte at hvis noen som faktisk kunne det hadde vridd litt på noen knapper her så hadde det hjulpet veldig.. 

Link to comment
Share on other sites

Skjønner det, men som du er inne på, er vel Garageband å anse som hobby-DAW, selv om det går an å få til bra produksjoner. Igjen; prøv selv. Gjerne med veiledning fra en som kan litt. Det er garantert lærerikt og morsomt!

Det er også slik at selv proffe folk ikke kan gjøre gull av gråstein. Og med det sier jeg ikke at det dere driver med er gråstein. 

De fete produksjonene gjøres ikke i miks og mastering. Det gjøres i kvalitet på innspillingen. Miks og master legger bare litt ekstra "stjernestøv" på en allerede god innspilling.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Ja får vel prøve litt til selv da:) 

Bandet heter To Be Named og vi har 2 sanger på spotify nå, fort gjort og uslipt diamant.. der kan det høres hvor rævva kvaliteten er men har heller ikke brukt noe særlig tid på å prøve å få det bra.. et av problemene er jo at volumet blir så lågt i forhold til andre sanger..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.