Web Analytics
Jump to content

Tweed Case Relic


Recommended Posts

Jeg har en Fender Tweed gitarkasse jeg tenkte tennte skulle få et mer old look (relic).

Hvorfor gjøre dette?                             Først og fremst fordi jeg elsker vintage og slitte gitarer osv. Gitaren som skal ligge oppi begynne å blir slitt, sakte men sikkert. Og da matcher ikke kassa med gitaren. Sist men inne minst, jeg synes at gull er for mye bling, i hvert fall skinnende nytt... 

Jeg trenger forslag og litt veiledning. 

Jeg har lest på nett at folk bruker Amber Shellac på tweed stoffet (i USA) Hvakan jeg bruke som er lignende fra for eksempel Jula, Biltema eller Coop Bygg. Dette for å gjøre tweeden mørkere/mer oransj-ish. 

http://www.tdpri.com/threads/shellac-project-tweed-g-g-case.136809/

Hva kan jeg bruke for å pusse ned metallet som er gull? Vil ha bort den blinkende bling-bling looken....                                  Vil #0000 Stålull gjøre susen tro? 

 

 

Edited by pretty_zeeko
Feil
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, MAa skrev:

Sjekk Fargerike, Jernia e.l., tror kanskje de fører Liberon. 

Jeg har kjøpt fra England, et par dager så har du det. 

Coob Obs har Liberon. Jeg er ganske blind på dette området.... 

https://coop.no/sortiment/obs-bygg/maling-og-tilbehor/lakk-og-spray/liberon-800276?gclid=CIDYut_yh9ICFRqUsgod3mIIPw

men hvilken

Edited by pretty_zeeko
Link to comment
Share on other sites

Endte opp med å bruke en olje med litt rødsprit!

Mattet ned gullet (blinget).... Noe jeg må gjøre med noe annet enn 0000 Stålull fordi etter gnikking lenge på samme sted ble det bare enda mer bling..... Why? Må nok 240 sandpapir og litt Stålull etter det kanskje.

Lekte meg med forskjellige skrutrekkere og rifta og dunka kofferten. Nå ser den uskyldig og velbrukt ut. fornøyd så langt. 

Håndtak og fender plate er skrudd av på bildet.

Nå får vi vente å se etter det har tørket.... 

IMG_7553.thumb.JPG.1a85b03aa6639df8ad87fed146fe4bfc.JPG

 

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, WelhavenT skrev:

Ah, var innom der via google og fant en Fender Pro til 1306,- + moms. Men det trenger jeg jo strengt tatt ikke 1f606.png

Prisene er ink. moms!!! Beste stedet å handle fra er gear4music! Love it?? Har sluttet å handle fra Norge siden denne siden er genial! Rask og billig levering! Alt er ink. moms og avgifter :) Kjøpte strymon Big sky for 900kr billigere enn i Norge ink frakt. 

Edited by pretty_zeeko
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.