Web Analytics
Jump to content

Tweed Case Relic


Recommended Posts

Jeg har en Fender Tweed gitarkasse jeg tenkte tennte skulle få et mer old look (relic).

Hvorfor gjøre dette?                             Først og fremst fordi jeg elsker vintage og slitte gitarer osv. Gitaren som skal ligge oppi begynne å blir slitt, sakte men sikkert. Og da matcher ikke kassa med gitaren. Sist men inne minst, jeg synes at gull er for mye bling, i hvert fall skinnende nytt... 

Jeg trenger forslag og litt veiledning. 

Jeg har lest på nett at folk bruker Amber Shellac på tweed stoffet (i USA) Hvakan jeg bruke som er lignende fra for eksempel Jula, Biltema eller Coop Bygg. Dette for å gjøre tweeden mørkere/mer oransj-ish. 

http://www.tdpri.com/threads/shellac-project-tweed-g-g-case.136809/

Hva kan jeg bruke for å pusse ned metallet som er gull? Vil ha bort den blinkende bling-bling looken....                                  Vil #0000 Stålull gjøre susen tro? 

 

 

Edited by pretty_zeeko
Feil
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, MAa skrev:

Sjekk Fargerike, Jernia e.l., tror kanskje de fører Liberon. 

Jeg har kjøpt fra England, et par dager så har du det. 

Coob Obs har Liberon. Jeg er ganske blind på dette området.... 

https://coop.no/sortiment/obs-bygg/maling-og-tilbehor/lakk-og-spray/liberon-800276?gclid=CIDYut_yh9ICFRqUsgod3mIIPw

men hvilken

Edited by pretty_zeeko
Link to comment
Share on other sites

Endte opp med å bruke en olje med litt rødsprit!

Mattet ned gullet (blinget).... Noe jeg må gjøre med noe annet enn 0000 Stålull fordi etter gnikking lenge på samme sted ble det bare enda mer bling..... Why? Må nok 240 sandpapir og litt Stålull etter det kanskje.

Lekte meg med forskjellige skrutrekkere og rifta og dunka kofferten. Nå ser den uskyldig og velbrukt ut. fornøyd så langt. 

Håndtak og fender plate er skrudd av på bildet.

Nå får vi vente å se etter det har tørket.... 

IMG_7553.thumb.JPG.1a85b03aa6639df8ad87fed146fe4bfc.JPG

 

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, WelhavenT skrev:

Ah, var innom der via google og fant en Fender Pro til 1306,- + moms. Men det trenger jeg jo strengt tatt ikke 1f606.png

Prisene er ink. moms!!! Beste stedet å handle fra er gear4music! Love it?? Har sluttet å handle fra Norge siden denne siden er genial! Rask og billig levering! Alt er ink. moms og avgifter :) Kjøpte strymon Big sky for 900kr billigere enn i Norge ink frakt. 

Edited by pretty_zeeko
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.