Web Analytics
Jump to content

Hvor kjøpe pickup wire i Norge?


Recommended Posts

Har sett på noen maskiner for vinding av pickuper, og har funnet leverandør for alt som trengs, untatt wire.

Skal man importere fra utlandet blir jo tromler med wire så dyrt at det ikke er noen vits i å vinde dem selv. Derfor lurte jeg på om noen vet om noen norske steder som selger wire mellom awg40 og awg45.

Link to comment
Share on other sites

Velkommen i vikleklubben. Wire kjøpes kun fra utland. Er dette for å prøve vikling holder det nok med spole fra f.eks Stewmac. De er ganske små, sendes kjapt og koster ikke allverdens. Kjøper du større spoler fra USA burde du fikse konto hos JetCarrier. Da blir frakt billigere.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Planen var å begynne å vikle mine egne pickuper. Har lest en del rundt det, og har litt bakgrunn innen elektronikk.

jeg har planer om å kjøpe et par batcher med humbuckere og singlecoils i første omgang, og tenkte i den sammenhengen å eksperimentere fra awg40 til awg45, så ja jeg vet 42 er norm, men det skader ikke å teste ting. Jeg har funnet referanser til helt ned i 30, men det ble et meningsløst makkverk uten nevneverdig output.

Artig at andre driver med dette her også. Du skal ikke se bort i fra at jeg blir å mase på deg, og ja etter hvert som resten er på plass så er det slettes ikke usansynlig at jeg er interessert i å kjøpe den rullen av deg.

 

Link to comment
Share on other sites

Hadde helt glemt av disse... ? 

Hm, tror jeg ikke valgte disse for å holde meg "on track" med AWG mht tykkelse. Awg ligger litt på siden ift mm-tverrsnitt. Som gjør det litt lettere å forholde seg til kjente pickups (AWG-tråd) og samtidig kommunisere dette. Skjer ting ift trådtykkelse, lakktykkelse og lakktype.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.