Web Analytics
Jump to content

Money For Nothing


PerA

Recommended Posts

Har endelig skaffet meg innspillingsmuligheter og testet det i dag med ett lettere banalt cover av Money for Nothing av Dire Straits (siden det var det eneste backingtracket jeg hadde).

Link.

Er middels fornøyd med spillinga og lyden, men dette ble tross alt gjort på 20 minutter, og det inkluderer innstallering av Cakewalk Guitar Tracks. :P

Respons tas i mot med glede.

Link to comment
Share on other sites

Ja' date=' det høres ut som om du glemmer å spille noe noen ganger. Det høres egentlig ut som om du er veldig anspent.

Men ellers OK spilt.[/quote']

Hm. Skal høre etter hva jeg glemmer å spille. Kan vel nevne at dette er den første sangen jeg har plukket etter øret. :wink:

Hva har du brukt til trommer?

Jeg aner ikke. Fant et backingtrack på PC'en.

Link to comment
Share on other sites

Ok..

Backingtracket er sikkert rimelig dødt fra før av, men jeg tror kanske du ikke kunne denne låta så bra..

Jeg ser for meg at du nettopp har lært deg denne, og føler at yes !, denne kan jeg. Men sånn er det ikke.. Du burde øve litt til på den, i hvertfall spille den mer, så du blir kjent med den. Så må du gjøre som en annen her sa, senke skuldrene, og spille med feel. Matematikken har du inne, men du mangler litt feel og personlighet..

Konklusjon;

Øv mer/Evt. spill den mer..

Lukk øynne og se opp i taket mens du spiller

Spill med feel. Lag din egen versjon.

Så tar du opp på nytt og legger ut.. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Etter en del kritiske-kommentarer syns jeg du fortjener en litt mindre kritisk kommentar! :D Syns du har vært flink ettersom dette er en sang du brukte svært kort tid på å spille inn + at den ble plukket fra ditt eget hode..og når man skal begynne å ta opp de første gangene vet jeg at man ikke føler seg helt tilfreds.

Så det jeg vil fram til er: Du har gjort en bra jobb! :D Kunne selvfølgelig gjort en bedre jobb, men sånn ble det ikke! :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.