Web Analytics
Jump to content

Crybaby 535Q


leo
 Share

Recommended Posts

Det jeg føler er bedre med den er at den tar liksom mer grep om lyden enn GCB'en. Du føler virkelig at hele tonen sier wah, og ikke bare deler av den. (litt krunglete forklart). Ellers synes jeg at den låter litt innestengt, litt matt og kjedelig. Derfor synes jeg GCB'en er hakket kulere, men det er min smak.

Ellers synes jeg silvermachine eller Morley Bad Horsie stort sett er de beste jeg har testet/hørt.

Link to comment
Share on other sites

Når det gjelder A/B-testing mot GCB-95 er Gnomen mer kompetent enn meg (han har en slik og låner min 535Q for øyeblikket). Lydmessig sett er mitt inntrykk at den ikke låter akkurat som en GCB-95, men den kommer nære.

Jeg opplevde ikke bufferet i 535Q som positivt for lyden slik jeg vil ha den, og valgte å patche wah'en inn og ut når jeg trengte den. Kretsen i den er mer komplisert på grunn av boost og LED'ene, og det er derfor mer arbeid å modifisere den til true bypass. Dersom du ikke vil ha et buffer i wah'en bør du derfor se etter andre muligheter (jeg mener Dunlop har hevdet at den siste versjonen av 535Q er true bypass, men jeg kan ikke finne igjen dette).

På den positive siden satte jeg stor pris på Q-switchen, den gir etter min mening god fleksibilitet. Du får mer eller mindre en klassisk, en moderne og en leketøys-wah i samme boks, avhengig av hvordan du setter switchen, og det er rom for eksperimentering.

Jeg valgte å bytte den ut med en annen wah grunnet true bypass-problematikken, men bortsett fra det var det en flott wah.

Link to comment
Share on other sites

De har en sinnsyk tilbudskampanje på www.wwbw.com med vanlig crybaby til 68 dollars :shock:

Du er klar over at frakten kommer på 45$ eller?

Har ikke selv testet 535Q'en, men har hatt en GCB-95. Den låt knall tøft, og grep skikkelig om tonen akkurat slik Gnome beskriver det. I forhold til f.eks. Morley Bad Horsie, er den mye mer artikulert og wah'er etter mitt skjønn over et større frekvensområde.

Kjøp deg en GCB-95, send den til Gnome, og få igjen en knall wah. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er jeg er klar over frakten. Skulle også kjøpe noen andre ting hvis det ble aktuelt da, slik at frakten ikke ble helt waste of money.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.