Web Analytics
Jump to content

Crybaby 535Q


leo

Recommended Posts

Det jeg føler er bedre med den er at den tar liksom mer grep om lyden enn GCB'en. Du føler virkelig at hele tonen sier wah, og ikke bare deler av den. (litt krunglete forklart). Ellers synes jeg at den låter litt innestengt, litt matt og kjedelig. Derfor synes jeg GCB'en er hakket kulere, men det er min smak.

Ellers synes jeg silvermachine eller Morley Bad Horsie stort sett er de beste jeg har testet/hørt.

Link to comment
Share on other sites

Når det gjelder A/B-testing mot GCB-95 er Gnomen mer kompetent enn meg (han har en slik og låner min 535Q for øyeblikket). Lydmessig sett er mitt inntrykk at den ikke låter akkurat som en GCB-95, men den kommer nære.

Jeg opplevde ikke bufferet i 535Q som positivt for lyden slik jeg vil ha den, og valgte å patche wah'en inn og ut når jeg trengte den. Kretsen i den er mer komplisert på grunn av boost og LED'ene, og det er derfor mer arbeid å modifisere den til true bypass. Dersom du ikke vil ha et buffer i wah'en bør du derfor se etter andre muligheter (jeg mener Dunlop har hevdet at den siste versjonen av 535Q er true bypass, men jeg kan ikke finne igjen dette).

På den positive siden satte jeg stor pris på Q-switchen, den gir etter min mening god fleksibilitet. Du får mer eller mindre en klassisk, en moderne og en leketøys-wah i samme boks, avhengig av hvordan du setter switchen, og det er rom for eksperimentering.

Jeg valgte å bytte den ut med en annen wah grunnet true bypass-problematikken, men bortsett fra det var det en flott wah.

Link to comment
Share on other sites

De har en sinnsyk tilbudskampanje på www.wwbw.com med vanlig crybaby til 68 dollars :shock:

Du er klar over at frakten kommer på 45$ eller?

Har ikke selv testet 535Q'en, men har hatt en GCB-95. Den låt knall tøft, og grep skikkelig om tonen akkurat slik Gnome beskriver det. I forhold til f.eks. Morley Bad Horsie, er den mye mer artikulert og wah'er etter mitt skjønn over et større frekvensområde.

Kjøp deg en GCB-95, send den til Gnome, og få igjen en knall wah. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er jeg er klar over frakten. Skulle også kjøpe noen andre ting hvis det ble aktuelt da, slik at frakten ikke ble helt waste of money.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.