Web Analytics
Jump to content

Litt om meg


bjosted
 Share

Recommended Posts

På tide å si litt om hvem jeg er.
Jeg er 1956 mod, og har vel spilt gitar siden jeg var 9 år. Etter en yrkesskade i 2002 der jeg brakk nakken, så har det blitt lite gitarspilling. Fingrene ville liksom ikke være med på det jeg ville. For halvannet år siden fikk jeg tak i et restaurering prosjekt. En mexico P-bass kom i hus, og den klarte jeg å få til lyd på :) . Etter å trent opp fingre og bass følelsen så ser det lyst ut med tanke på vidre spilling :) . 
Akkurat nå driver jeg å bygger opp en Jazz-bass. Byggesett kjøpt via Aliexpress. Ikke så dårlig som jeg trodde. Har også planer om en Tele-bass lignende greie. 
Har også en ekstremt billig shortscale Everdeen bass, som også har grei lyd. Det eneste som er gjort med den, er litt filing av bånd som stakk litt ut på sidene.

Legger ved en innspilling jeg tok på sparket for 20min siden. Innspilt med Audacity, og gjenom guitar rig 5 på PC. Ble ikke så halvgæernt. :)

Har brukt shortscale-bassen her.
Backingtrack kommer herfra 
http://www.karaoke-version.com/bass-backing-track/alan-jackson/mercury-blues.html

 

Mercury Blues short bass.wmv

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Takk for tipset! Har hatt faktisk hatt en sånn en i stolposisjon på en annen Stratocaster, sammen med to SD Alnico II. Den ble nok litt mørk og dyster i klangen for mitt bruk. Ingen tvil om at den sparker fra, men etter min mening på bekostning av reinlyd. Som er det viktigste for meg.  Men FS-1 gjør nå god nytte som stolpickup på en Yamaha-bass jeg har (med Precision-pickup i midtposisjon), det passer den helt ypperlig til, faktisk.
  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.