Web Analytics
Jump to content

Trenger Live monitor mikser


Z0S0

Recommended Posts

Hei! Er på jakt etter en liten mikser jeg kan bruke i live setting som gjør det mulig å mikse min egen scene-lyd (monitoring), men samtidig sende upåvirkede signaler fra hvert input til "front of house" mikser. Trenger ca fire kanaler. Noen som har noen forslag? Ikke altfor dyre..

Link to comment
Share on other sites

Tenker du da å få alle linjene sendt i retur fra FOH inn på bordet ditt, og så gjøre monitormiksingen selv på scenen? Eller vil du prosessere lyden på scenen før den går til FOH?

Den første løsningen er billigst, men da er du avhengig at FOH har 4 returer til deg. Hvis du vil ha helt eget system trenger du enten en mikser med minst 6 utganger (4 linjer til FOH og 2 til deg selv), eller en 4 kanals splitter som splitter signalene til FOH og til deg, så gjør dere hver deres greie.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar!

Jeg tenker i utgangspunktet å klare meg uten å få signaler i retur fra FOH (ikke alltid godt å vite hva de har), noe som kan splitte 4 signal før de forlater scenen, kan ordne problemet (har allerede en 4-kanals mikser som kan brukes mot monitor). Har du noen forslag på splittere som er gode (aldri kjøpt noe lignende)..?

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville jo være et stykke på vei med 4 di-bokser, om enn ikke den lekreste løsningen, i tillegg kommer minst ett av signalene i form av en XLR-kabel, men det fins jo DI som tar XLR som input..

Edited by Z0S0
Link to comment
Share on other sites

Splittere koster gjerne litt, hvis du skal ha noe som tåler turnering. Jeg hadde investert i en Behringer XR16 (det har jeg forsåvidt gjort allerede). Der har du balanserte innganger, og kan gjøre all miksing du måtte drømme om. Så er det bare å koble LR til monitorene dine, og sende AUX 1-4 til FOH. I tillegg har du Midas-preamper, trådløs styring via tablet, alt du måtte trenge av EQ, kompressor, etc. 

Men jeg ser også at ART har en splitter som heter S8-3Way, den koster 3900 hos 4sound - den burde gjøre jobben. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.