Web Analytics
Jump to content

Grad og orden


Arkadian

Recommended Posts

Hvordan er "rankingsystemet" på forumet? Altså disse karakteristikkene som står under brukernavnet. Sjøl er jeg ennå "nybegynner". Hvor mange poster må man ha forfattet før dette forandrer seg? Hva er de øvrige "gradene"? 

Link to comment
Share on other sites

Hm, nå skjedde det noe mystisk med min rang her. Plutselig hoppet jeg fra 72 til 366 innlegg, og ble med andre ord gitarrocker. Helt uten å ha fortjent det. Det eneste jeg gjorde i mellomtida var å legge inn et par ting i utstyrslista. Mystisk. 

Link to comment
Share on other sites

Nå har du 514. Skal si du er aktiv!

Spøk til side, dette har jeg ikke noen forklaring på. Moderatorer kan redigere antall poster manuelt, men det tviler jeg egentlig på at noen har gjort. Uten at jeg vet, så tipper jeg systemet ikke oppdaterer seg hele tiden, så at det kan øke med noen poster når databasen oppdaterer seg kan sikkert forekomme.

Edit- jo, det telles faktisk ett og ett innlegg.

Er det andre som også opplever merkelige hopp i tallet for antall poster?

 

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, CastorFiber skrev:

Bare lurer, sånn omtrent hvor mange innlegg tipper du at du har postet selv, da?

Bortimot 80. Nå er plutselig antallet nede i 218, forresten, og jeg er degradert til gitarrocker. Dette er jaggu snodig. 

Link to comment
Share on other sites

2 mysterier samtidig. (at denne diskusjonen oppstår samtidig som vi tilsynelatende også har en bug) :)

Jeg har ingen god forklaring - men har disablet en applikasjon som jeg oppdaterte i går. Kan dere følge med om det skjer igjen?

Det er sånn at poster som er i Kjøp og salg ikke teller med i antallet poster,

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.