Web Analytics
Jump to content

Rørskifte Ampeg Reverbrocket R212R


Enur

Recommended Posts

Jeg har en Ampeg reverbrocket R212R. Dere kan lese om den her: http://www.ampeg.com/pdf/R-12R.PDF.

Den ble kjøpt brukt. Nå må jeg skifte rør, og er på leting etter optimale rør for å erstatte de som sto i. I den sammenheng har jeg noen spørsmål. Poweramp-røra som sto i var EL34, mens det i pdf´en over står at den krever 6L6-rør. Hva slags betydning har det? Forforsterkerrøra skal være 12AX7A, men spiller den siste A`n noen rolle, og hva er forskjellen på slike rør og f.eks noen av disse andre her: http://www.guitarcenter.com/Preamp-Tubes.gc?N=1590#narrowSideBar.

Jeg vurderer disse: http://www.guitarcenter.com/cart

Tror dere det vil kunne funke?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Den 20.5.2016 at 9.11, Enur skrev:

Fant nå ut at den første varianten av denne reissuen opererte med El 34-rør. Det var dette som stod i fra før. Jeg har ikke så greie på dette, så når jeg så på pdf ´n over, regnet jeg med at det var 6L6 som egentlig skulle stå i, altså at forrige eier hadde satt inn feil rør. Nå har jeg bestilt 6L6-rør. Spørsmålet da er som følger: Kan jeg bruke disse, selv om forsterkeren egentlig er laget for El-34?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.