Web Analytics
Jump to content

Fulltone


Enter

Recommended Posts

Har hatt den fulltone fulldrive 2 pedalen, men måtte selge den til en kamerat pga pengenød. SINNSYKT bra overdrive/boost pedal. Veldig smooth og varm lyd, og med boost funksjonen så har du sustain så det holder.

Har du en bra amp, så er denne absolutt å anbefale.

Jeg har en Fulltone Clyde Deluxe wah. Veldig bra wah, bra kvalitet. Jeg har ikke så stor erfaring med andre wah'er..tenkte jeg skulle kjøpe noe ordentlig når jeg først kjøpte noe. Til clean funky opplegg så låter den helt krem. Synes kanskje jeg ville hatt en mer moderne wah til solo lead bruk. Gitaristen i bandet har en vanlig crybaby, og jeg synes den har en smoothere sound til heavy solo. Men det kan være litt med teknikken også, er ikke helt ekspert på wah enda.

Har lyst til å prøve den nye OCD pedalen til fulltone, men er ikke sikker på at jeg er så klar for å betale så mye for pedaler. Lyst til å få igang verkstedet og bygge litt mer selv.

Men fulldrive 2, og clyde pedalen også forsåvidt, er absolutt å anbefale. Fulldrive 2 vil du i allefall se på pedalbrettet mitt igjen.

Link to comment
Share on other sites

Clyde deluxen har 3 "modes" "jimi", "shaft" og "whacky" mener jeg de heter, en gainknot for litt boost, og ledindikator. Dette har ikke den vanlige clyde wah'en.

Deluxen koster 3k ny, så det er litt penger. Test den ut først.. det er en vanlig clyde deluxe wah til salgs på musikkweb har jeg sett.

Hva slags musikk spiller du?

Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller alt eller rettere sagt spiller mye forskjellig. Rock og blues er det nok lagt mest vekt på. Koster den mye ny den "vanlige" clyden? Og trenger jeg disse modusene/jør de mye forskjell??

Link to comment
Share on other sites

har en 1960-talls vox ac 50, fra den tiden de ble håndlaget :D

Da bør vel Fulltone greiene være right up your alley ?

Skal du være mere snobbete er jo Landgraff Dynamic Overdrive et alternativ. Ang Fulltone Clyde & Fulldrive har jeg brukt disse en årrekke og kan trygt anbefale dem, selv om jeg selger & kjøper disse omhvernadre som en gærning.

Link to comment
Share on other sites

Den pedalen låter krutt!!!

Jeg spiller mest heavy musikk. Den låter fantastisk i alle "modes" men min favoritt var å sette den i "compcut" å bruke den som en tubescreamer. Ble skikkelig flytende lead lyder av den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.