Web Analytics
Jump to content

Fulltone


Enter
 Share

Recommended Posts

Har hatt den fulltone fulldrive 2 pedalen, men måtte selge den til en kamerat pga pengenød. SINNSYKT bra overdrive/boost pedal. Veldig smooth og varm lyd, og med boost funksjonen så har du sustain så det holder.

Har du en bra amp, så er denne absolutt å anbefale.

Jeg har en Fulltone Clyde Deluxe wah. Veldig bra wah, bra kvalitet. Jeg har ikke så stor erfaring med andre wah'er..tenkte jeg skulle kjøpe noe ordentlig når jeg først kjøpte noe. Til clean funky opplegg så låter den helt krem. Synes kanskje jeg ville hatt en mer moderne wah til solo lead bruk. Gitaristen i bandet har en vanlig crybaby, og jeg synes den har en smoothere sound til heavy solo. Men det kan være litt med teknikken også, er ikke helt ekspert på wah enda.

Har lyst til å prøve den nye OCD pedalen til fulltone, men er ikke sikker på at jeg er så klar for å betale så mye for pedaler. Lyst til å få igang verkstedet og bygge litt mer selv.

Men fulldrive 2, og clyde pedalen også forsåvidt, er absolutt å anbefale. Fulldrive 2 vil du i allefall se på pedalbrettet mitt igjen.

Link to comment
Share on other sites

Clyde deluxen har 3 "modes" "jimi", "shaft" og "whacky" mener jeg de heter, en gainknot for litt boost, og ledindikator. Dette har ikke den vanlige clyde wah'en.

Deluxen koster 3k ny, så det er litt penger. Test den ut først.. det er en vanlig clyde deluxe wah til salgs på musikkweb har jeg sett.

Hva slags musikk spiller du?

Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller alt eller rettere sagt spiller mye forskjellig. Rock og blues er det nok lagt mest vekt på. Koster den mye ny den "vanlige" clyden? Og trenger jeg disse modusene/jør de mye forskjell??

Link to comment
Share on other sites

har en 1960-talls vox ac 50, fra den tiden de ble håndlaget :D

Da bør vel Fulltone greiene være right up your alley ?

Skal du være mere snobbete er jo Landgraff Dynamic Overdrive et alternativ. Ang Fulltone Clyde & Fulldrive har jeg brukt disse en årrekke og kan trygt anbefale dem, selv om jeg selger & kjøper disse omhvernadre som en gærning.

Link to comment
Share on other sites

Den pedalen låter krutt!!!

Jeg spiller mest heavy musikk. Den låter fantastisk i alle "modes" men min favoritt var å sette den i "compcut" å bruke den som en tubescreamer. Ble skikkelig flytende lead lyder av den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.