Web Analytics
Gå til innhold

Enter

Medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Enter

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 29. aug. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takker for alle svar! Tok en telefon til både nilsson og oslo finerfabrikk, og de skulle undersøke saken. Det er snakk om bladfiner for å legge utenpå kabinettet/ lage "topplist". Har nesten gjort ferdig kabinettet i furu, og skal skaffe frontrekk o.l.
 2. Lurer på om det finnes å få kjøpt trevirke/finér på nett noesteds? Driver å lager kabinett og topp, og kunne tenkt meg finér i flammelønn utførelse. Evt. treforhandlere som kan ha dett i området tr. heim-steinkjer?
 3. John mayer-where the light is gary moore- live at montreaux (alle årganger, men de eldste er fortsatt best) Supertramp-from the start til now (husker ikke tittelen helt) seigmenn-x til døden pantera-vulgar videos Lars winnerbâck och hovet-live i linnkøping Big Bang- radi radio tv sleep Toto-Fib live europe- live from the dark srv and double trouble- live at el mocambo Rory gallagher- live from operahouse Noen få utvalgte som kan varmt anbefales til samlingen!
 4. Er ute etter en vreng til rock'n'roll og har sett litt på denne. Lurer på om noen har prøvd/har denne? Har hørt tidligere at carl martin skal ha en grumsete bunn i lyden.
 5. Skjedde akkurat det samme på min ac50. Leverte inn den og fikk bytta rør og noen uttørka kond'iser og slikt.
 6. Så ikvell overnevnte film, syntes det var masse bra musikk. Er det ikke knut reiersrud som har vært med som komponist? Lurer iallefall om noen veit om den kan skafes/hvem som spiller?
 7. http://forum.gitarnorge.no/index.php?showtopic=15170 checkout.
 8. rikti. Spiller for det meste blues/pop/rock........kan jo nevne at steve lukather-gata-sjanger står høyest, har også sett litt på egnater tourmaster. Men har ikke anledning til å teste noen av disse. Har såvidt testa bruna underground.......noe som låter knall, men er litt høyt priset for min konto akkurat nå.
 9. Heisann. Er det noen av dere som har fått testa en bagder skikkelig? Hva synes dere? Er på jakt etter ny amp, som covrer pop, blues og rock, og driver å setter opp ei liste over potensielle alternativer.
 10. heisann! tenkte bare for moro skyld og starte en tråd omm dere liker amper som er vintage. Tenkte da på at dere kom med kort beskrivelse av amp, og hva som gjør at dere liker de så godt. har selv forøverig to stk. vox ac-50 fra 1964 m/mullard rør fra 60 tallet, låter kule, men har bestemt meg for å selge en av de.
 11. Har selv en ltd m-1000 deluxe....og den er knall....har byttet emg'ene mot sd seth lovers. hvis du kjøper topp/1000 serien til ltd får du en bra gitar. Kjøpte min på tre45, der ble jeg anbefalt denne ltd'en istedet for esp kirk hammet signatur.
 12. Jeg bestilte meg biletter i går Tror det blir bra..... TNT,BLS og ozzy.
 13. marshallen var solgt. Rivera'en likte jeg ikke. Da er vel jeg det de kaller "opprådd".
 14. Be my guest!! Rivera'n passa meg absolutt ikke, så den blir det ikke.
 15. Det er den blåe(el-34) ampen jeg har fundert på. Rivera'en kostet 20k ny i starten av 90-tallet. Prisen på fenderen er nypris btw.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.