Web Analytics
Jump to content

NGD Ibanez Musician x 2


stensen
 Share

Recommended Posts

Fikk en god deal på disse fra Sverige. Men de går "dessverre" rett ut igjen for å finansiere de siste dyre/sjeldne Jem'ene jeg mangler.

Til venstre 1980 MC 200DS, til høyre MC 350DS. Vil anbefale disse gitarene for de som liker litt mer vintage preg fremfor neon/glam.

De lyder fett begge to.

200 gikk til en kollega. 350 ligger på Ebay.

post-7278-0-90194000-1421862900_thumb.jp

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jeg husker når slike gitarer ble omtrent kastet etter oss. Hadde lenge en (husker ikke modellbetegnelse, full av rar elektronikk) som jeg dyppet i lakk i håp om å lage swirl effekt. Dette var forøvrig lenge før JEM og Youtube. Den ble grå. Hadde også en bass. Kjøpte for en 6-pack Tou, solgt for en 6-pack Tou og en tyvepakning Prince Mild. (jepp, folk røykte på den tiden).

Link to comment
Share on other sites

Har du noen forklaring på hvorfor ? Er helt ny som selger på Ebay. Virker som om siden tar utgangspunkt i at du er fra USA når man legger inn annonse. Noen måter og omgå

dette på ?

Jeg har ikke peiling....har aldri solgt noe på ebay.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.