Web Analytics
Jump to content

Hvor får jeg kjøpt nitrolakk I Norge?


RR73
 Share

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle gjøre en refinish på toppen til min Les Paul faded. Noen som vet om det finnes nitrocelluloselakk på sprayboks å få kjøpt I Norge? Ser at det finnes I utlandet, men tror det blir mye styr med frakta, brannfarlig osv...Det er I hovedsak klarlakk jeg trenger.

Link to comment
Share on other sites

Jepp, men det kan være lurt å la selve dekalen få et lite lag med klarlakk før montering. Mindre sjans for at den blir slitt ved for eksempel strengeskift (strengeender som skrapet borti headstocken).

Lakker logoen ved et lite lag, la tørke, klippe til, legge i vann og så over på headstock.

Link to comment
Share on other sites

http://nettbutikk.verktoyas.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&&b_kid=1305743&b_id=1307295

Denne her er nitrobasert. Den inneholder noe ekstra herder og greier, så jeg tror påfølgende lag må legges på ganske kjapt. Jeg har kjøpt en halvliter (ikke sprayboks) men har ikke testet den ennå.

Spørsmålet er vel om den eldes med stil...

Link to comment
Share on other sites

Er det plutselig lov å frakte lakk osv fra England til Norge? Da er jo alle problemene mine med Behlen over! Tror jeg.

Jeg har kjøpt decals fra Rothko & Frost, de ser knallbra ut. Jeg lakket et par lag først, så decal, så 4-5 lag til med klarlakk. Jeg har dog en følelse av at selve "papiret" rundt ville vært mindre synlig om jeg lakket et meget tynt lag først istedet for flere tjukke.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.