Web Analytics
Jump to content

Epiphone Swingster


brs

Recommended Posts

Halla! Lurer litt på en slik Swingster, men har aldri tatt i en før, så lurer på hva konsensus på bruket er om disse? Finner lite info jeg blir klok på anyway.

Bare spytt inn det du har på disse. Takkar. :)

Link to comment
Share on other sites

Ingen som har noen ting å si om disse? Syns de ser veldig bra ut, det er kun det jeg kan si. Om det er gode gitarer og ikke no makkverk må de jo være undervurdert (underspilt/underbrukt? halla), eller renner det ut av ræva mi nå? Takk.

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd denne, men den er sikkert helt kurant! Gretsch-ripoff så det holder da, hvor mye billigere er denne enn en tilsvarende Gretsch i Electromatic-sereien? :)

Tenkte akkurat det samme, den er ca. 1 lapp billigere tror jeg. Ville garantert enten spart til en Gretsch G5420T som koster ca. 6500, eller kjøpt en brukt. I tillegg til at navnet Gretsch høres kulere ut en Epiphone (som gjør at den blir enklere å selge når du vil selge den) så ser den mye kulere ut, og uten at jeg har prøvd epiphonen tviler jeg egentlig sterkt på at Epiphonen gir deg noe mer for pengene enn det gretschen gjør.

Link to comment
Share on other sites

Da må jeg få legge til at jeg i kveld ble stolt eier av en Swingster. Den er rødorange og sexy. Bigsby og swingbuckers med en rar twist på coil split. Den står i singlecoil, og ved pull blir den humbucker. Låter kuler og krutt enn så lenge, har bare klimpra en halvtime på den, skal sies.

Alt i alt strålende fornøyd når en ikke måtte selge seg til satan for å få råd til en allright hollow-body! :)

Edited by brs
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.