Web Analytics
Jump to content

Epiphone Swingster


brs
 Share

Recommended Posts

Halla! Lurer litt på en slik Swingster, men har aldri tatt i en før, så lurer på hva konsensus på bruket er om disse? Finner lite info jeg blir klok på anyway.

Bare spytt inn det du har på disse. Takkar. :)

Link to comment
Share on other sites

Ingen som har noen ting å si om disse? Syns de ser veldig bra ut, det er kun det jeg kan si. Om det er gode gitarer og ikke no makkverk må de jo være undervurdert (underspilt/underbrukt? halla), eller renner det ut av ræva mi nå? Takk.

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd denne, men den er sikkert helt kurant! Gretsch-ripoff så det holder da, hvor mye billigere er denne enn en tilsvarende Gretsch i Electromatic-sereien? :)

Tenkte akkurat det samme, den er ca. 1 lapp billigere tror jeg. Ville garantert enten spart til en Gretsch G5420T som koster ca. 6500, eller kjøpt en brukt. I tillegg til at navnet Gretsch høres kulere ut en Epiphone (som gjør at den blir enklere å selge når du vil selge den) så ser den mye kulere ut, og uten at jeg har prøvd epiphonen tviler jeg egentlig sterkt på at Epiphonen gir deg noe mer for pengene enn det gretschen gjør.

Link to comment
Share on other sites

Da må jeg få legge til at jeg i kveld ble stolt eier av en Swingster. Den er rødorange og sexy. Bigsby og swingbuckers med en rar twist på coil split. Den står i singlecoil, og ved pull blir den humbucker. Låter kuler og krutt enn så lenge, har bare klimpra en halvtime på den, skal sies.

Alt i alt strålende fornøyd når en ikke måtte selge seg til satan for å få råd til en allright hollow-body! :)

Edited by brs
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.