Web Analytics
Jump to content

Floyd rose for flat mount - endelig kommer den


umy

Recommended Posts

Hm- de har sikkert tenkt p堤et, for all del, men lurer n堬itt p堯m alle studs sitter s堧odt at dette blir bare kos og gy og moro.

Hva tenker du p堨er? Om bssingene i treet, eller skruene ned i bssingene sitter godt ?

Vanligvis vil jo dette sitte grunnet strengespenn, og de sitter jo mer enn litt lst p堯rdin沥 stopbar systemer. Likevel tror jeg FRen skal strammes mot kroppen og da vil jo strengespennet v沥 irrelevant i likningen. Det er mine tanker, og ja, jeg skal ha en slik p堥sp'en min ...

Edit: ser jo her

at den ikke er fast mot kroppen. Virker som et str嬥nde system dog! Edited by kristoffereide
Link to comment
Share on other sites

Er litt skeptisk til denne. Tradisjonelt har FR fått dårlig rykte pga at de suger tone/sustain. Det er i stor grad rettet opp med at man kan oppgradere med større sustainblokk. Jeg merket med en gang forskjell da jeg lagde egen sustainblokk. Men på denne flate varianten ser jeg ikke helt hvordan den kan bevare energien i strengen. Dvs, goodbye sustain…

Link to comment
Share on other sites

Ikke alle som liker Floyd. Det kan være nok funksjon i en fast bro for mange. Inkludert meg.

Jo, det går absolutt begge veier. Mange som "skal" ha en bestemt type stol, uten at det finnes andre årsaker enn at visse andre bruker samme type. It's hip to be square.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.