Web Analytics
Jump to content

Hvor kan en kjøpe Midi 5-pin socket og USB socket?


Recommended Posts

Hei,

Holder på å bygge meg ett effect rack, hvorpå pedalene kommer til å stå under ett plexiglass.

En av disse pedalene er en TC Electronic Trinity reverb.

Switching gjøres av Voodoo Lab GCX... midi styring altså.

For at alt skal se ryddig og "neat" ut, så skal jeg sette på en bakplate hvor all ledningsstyr skal ligge bak så kan jeg kople til gitar og strøm rett i panelet.

Jeg har bestilt opp en 230VAC socket samt noen jack-innganger, men skulle gjerne hatt en USB socket og en MIDI-inngang på bakpanelet også.

Så det jeg lurer på er om noen kan gi meg tips om hvor jeg kan få kjøpt noe slike plugger?

USB socket må gjerne (les: helst) være slik at jeg bare plugger inn en USB kabel bak også framfor lodding... MIDI plugg klarer jeg fint å lodde.

Tidligere så kunne 4Sound bestille slikt til meg, men de har nå lagt ned i byen...

Link to comment
Share on other sites

Worst case, så har thomann alt du trenger, men da koster det noen kroner per del, pluss en hundrelapp i frakt, pluss ventetid. Anslår en uke i frakt, og cirka en uke med hyling, skriking og bannlysing av ubrukelige folk hos fortollingsavdelingen til posten :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.