Web Analytics
Jump to content

Reverend Guitars


gitarleik

Recommended Posts

Vurderer sterkt å gå til innkjøp av ein reverend double agent 3 når eg eventuelt får solgt litt musikkutstyr, noko som har erfaringer med denne modellen eller andre reverend modeller? Har lest litt på nettet samt snakket litt med vintagegitar som lagerfører disse i Norge, men alltid artig å høyra fleire meiningar :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en Reverend Flatroc en stund, men Filtertron-type pickup i neck og tele-type bridge.

Kjøpte den ny hos Vintagegitar.

Husker den som en bra gitar, lettspilt og låt bra :)

Mener den hadde en litt utradisjonell tonekontroll, mer som en tonecut, i tillegg til vanlig tonekontroll.

Link to comment
Share on other sites

Double Agenten ser utrolig kul ut, satt og småsikla litt på den nylig. Har såvidt prøvd et par av gitarene deres, og så lenge du ikke har noe imot de iblant noe utradisjonelle fasongene, er det gode gitarer å spille på. Ikke minst litt originale design, noe som alltid er pluss i min bok.

Link to comment
Share on other sites

Tonekontrollen du snakker er nok det som reverend kaller Bass Contour. Funksjonen til knappen er at den skal visst ta av bassen, men samtidig beholda resten av spekteret. Virker som dette gjer at gitarene deiras veldig allsidige. Korleis var pickupsa? Er lkkje interesert i å driva med modding i ettterkant.

Link to comment
Share on other sites

Lurer også på korleis komboen korina kropp med bolt on maple hals fungerer. Kunne eigentleg tenkt meg bolt on hals, men samtidig mørkare, feitare og varmare tone enn i type fender lyd ( gitaren skal eventuelt suppelere ein tele). Så vil ein føla stor forskjell på f.e.k denne komboen kontra noko fender ish med alder, bolt on lønnehals med samme pickups ? Eller bør ein rett og slett velge setneck, korina/mahogny og gibson scale for å oppnå dette ?

Link to comment
Share on other sites

Hadde en Reverend en gang (husker ikke hva modellen het, men hadde 3 x P90), og for den prisen var det en helt grei gitar. Akkurat den modellen jeg hadde føltes kanskje litt "Kinaplastikk" ut, men jeg går ut fra at det er litt variasjon mellom modeller og pris. Tøffe gitarer, og jeg synes at de går fint inn i kategorien "value for money" :) God lyd var det i den også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.