Web Analytics
Jump to content

Pusse ned gammel bass?


Recommended Posts

Heisann..

Har en gammel Ibanez fra 80-tallet? Vet ikke helt, da vi vel konkluderte med at dette var en "partsobass" og at serienr. derfor kanskje ikke stemmer.

Anyhows, da jeg kjøpte den syns jeg den så ganske fet ut på bildene. Slitt og fæl.

Når jeg nå har hatt den i hende en stund så syns jeg egentlig ikke at den ser SÅ bra ut. Veldig hjemmelaga relic. Ser ut som noen har tatt en barberkniv for å lage "riper".

Det jeg vurderer er å, en gang, pusse den ned og ha den i natural finish med en eller annen form for lakk eller beis. Tror den kunne tatt seg mye bedre ut da.

Men da står jeg igjen med spørsmålet: hvordan ser denne ut under lakken?

For alt jeg vet er den jo satt sammen av 5 forskjellige stykker tre som ikke matcher i det hele tatt.

I denne hjemmesnekra relicjobben er det noe synlig tre.

Hva tror folket? Sikkert noen her som har mer peiling enn meg.

post-7816-0-62391000-1392678896_thumb.jppost-7816-0-30781200-1392678897_thumb.jppost-7816-0-84180400-1392678898_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Støtter heldekkende farge på denne. Skru fra hverandre. Puss smooth. Maskere halsgrop og slikt. Et par-tre lag grunning. Puss jevnt. Minst tre lag lakk i grunnfarge. Tørk og puss mellom hvert lag og til slutt samme greia med klarlakk.

Enkelt og greit, men ganske tidkrevende på grunn av all tørkingen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.