Web Analytics
Jump to content

Gitarundervisning trondheim


pettersenper

Recommended Posts

Hei, jeg kan tenke meg å gå på gitarundervisning i Trondheim, men de fleste skolene som er her er ganske dyre. 3-400 kroner for 25-30 min er mye for en student.

Jeg ser at puls musikkskole krever litt mindre, rundt 210kr for 25 min, men jeg er usikker på hvor bra den er. Noen som har erfaring med dem?

Noen andre ikke altfor dyre steder/gitarlærere dere vil anbefale?

Jeg spiller klassisk gitar.

Edited by pettersenper
Link to comment
Share on other sites

Jeg vet ikke om noen som gir timer, men tenker umiddelbart at klassisk er et snevrere marked enn gitar ellers. Er du på et høyt nivå vil det være vanskeligere å finne lærere som holder god standard.

Har du hørt på konservatoriet? Der kan du være heldig og finne en klassisk gitarist som har tid og behov for litt inntekt. Disse har som regel ikke mye tid, så du skal være heldig om du får innpass.

Det finnes en lærer på Katta som jeg har god erfaring med, og det er Håvard Kvarving - om han er tilgjengelig vet jeg dessverre ikke. Skader ikke å spørre. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 4 weeks later...

Dei kjente dessverre ingen.

Hei. Jeg studerer på konservatoriet i Trondheim (holder på å avslutte masteren nå) og har spilt gitar i ca 17 år. Jeg underviser på alle slags gitarer og i alle sjangre. Jeg vil ta 350 kr for 1 time. Ring meg på 47611202 hvis du er interessert!

Mvh,

Sindri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.