Web Analytics
Jump to content

Spm ang lodding av humbucker.


Recommended Posts

På gitaren min så er det en kabel som sitter under bridge humbuckern. er det denne som blir kalt for bridge ground, eller er bridge ground jordingskabelen som kommer fra selve bridgen og IKKE bridgehumbuckeren? Skjønner tegningene jeg har veldig lett, men er bare jordingsdelen jeg sliter litt med. Kan noen hjelpe meg?

her er tegninga: https://bareknucklepickups.co.uk/main/downloads/schematics/general/humbuckers/2_hum__2_vol__1push_pull_tone_coilsplit__3_way_blade_switch.pdf

3 veis switchen er jo koblet fra før, så jeg trenger vel ikke gjøre noe med den?

hva menes med bridgeground wire? for det ser ut som jeg har en fra bridgehumbuckern og en fra brua/saddelen.

Og ground connection på jack socketen,hvor kommer den fra?

Setter veldig stor pris på hjelp, siden jeg er litt usikker på akkurat det med jording!

Link to comment
Share on other sites

Takk så mye=) skal prøve nå.. Men ble ikke så billig med å handle alt utstyr jeg trengte.

Har ett spm angående dette også. i følge det skjemaet som jeg linket til, så ser pickup switchen litt annerledes ut. På bildet her ser du min switch. rød til venstre,hvit i midten og svart til høyre. Hvilken av fargene skal til hvilken pot?

post-13630-0-20825000-1391198076_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Hva er det du forsøker å gjøre?

Er det snakk om pickupbytte, eller skal du ha inn coilsplit?

Dette er omtrent umulig å forklare over nettet, så det blir ikke lett å gi gode råd når du tar bilder av en switch med noen fargede ledninger som man ikke aner hvor forsvinner hen. Jeg sa jo jeg kunne fikse dette for deg. Har du handlet utstyr selv, så må det da være lurt at man kan følge et koblingsskjema.

Svaret på det du spør om, aner jeg ikke.

Link to comment
Share on other sites

Skal legge ut bedre bilde av hva jeg mener snart. Har koblingsskjema, men der ser pickupsswitchen annerledes ut. Når jeg ser på det skjemaet, så er det ikke noen farger på ledningene. På bildet ser du åssen min switch og på hvilken pins de er koblet på. Så lurte da på hvilken ledning som skal hvor i forhold til tegninga? 1 skal til den ene potten, en til den andre, og den siste til jacken. Men åssen finner jeg ut hvilken farge?

EDIT: har egentlig funnet ut at det må være rød eller svart. hvis det blir feil, så er det jo bare å bytte.

Angrer litt at jeg valgte å gjøre dette selv, men får jeg det ikke til så skal du få gjøre det. Jeg kan å lodde, men er dårlig på komponenter. Men nå ser det ut som at jeg skjønner hva jeg skal gjøre, så nå er det egentlig bare å kjøre på=) Hadde vært morro hvis jeg fikk det til selv da=)

Link to comment
Share on other sites

Siste jeg lurer på er at i følge det skjemaet jeg har,så skal grønn og hvit loddes sammen, men hvorfor er det krympestrømpe på den? skal jeg bare fjerne den, og følge skjemaet?

Og det jeg skal gjøre, er å koble sammen en bill lawrence 500r i neck med BKP Miracle Man i bridge. Med col split/push pull på tone.

post-13630-0-02085800-1391200671_thumb.j

Edited by Sexual_harrassement
Link to comment
Share on other sites

Det er krympestrømpe på den fordi den ikke skal komme borti noe og kortslutte, samt for å forhindre at det kommer luft til. Det gjør at loddingen holder bedre. Krympestrømpen kan du fjerne.

Siden det sitter pickups i gitaren fra før, er det bare å finne fargeskjemaet til de pickupene som sitter der, erstatte fargekodene med koblingsskjemaet på de nye pickupene, og koble helt likt, bortsett fra at du kobler to kabler til coilsplitbryteren. Piece of cake.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.