Web Analytics
Jump to content

ny låt under produktsjon!


Soundmannen

Recommended Posts

MP3-komprimeringen på låta er såpass hard på souncloud-opplastningen at det er vanskelig å gjøre seg opp en mening om miksen, men umiddelbart er trommene ganske dølle. Både vokallinje og vokallyd høres veldig uferdig og "demoaktig" ut, og ikke minst mangler det masse kor på vokalen. Det hadde nok gjort mye for min del. Må komme med noe positivt også, og det er at det er mye heftig instrumentering på alle instrumenter, og låta har absolutt potensiale til å bli bra!

Link to comment
Share on other sites

Enig med Audun. Det "spruter" ikke av dette, det er mer grøtete. Det virker innimellom som om gitarspillingen er litt upresis, uten at jeg er helt sikker på om det stemmer. Innimellom er det frekvenser i de forskjellige gitarene som stikker seg ut, uten at jeg kan si noe nærmere om hvorfor. Litt lite helhet i det hele, virker som om det er flere forskjellige opptak som er satt sammen.

Mye gitarspilling her som sikkert er heftig, men det virker av en eller annen grunn litt "pålimt". Det groover liksom ikke av helheten. Ikke meningen å være negativ, men tror at en del av det kan fikses ved å jobbe litt mer med å sørge for at alle instrumentene får mer plass i lydbildet.

Positivt- dæven, du kan spille fort! Skulle ønske jeg kunne det der.

Edit- sitter her med litt dårlig samvittighet, da et også er hørbart at det er lagt ned en del tid på dette.. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hei!

Da har jeg endelig begynt på nytt og kastet det digitale slagverket! Og håper dette blir bedre, men fortsatt ikke heelt der. Har dere noen innspill? har ikke fått nytt vokalspor enda der vokalisten er såå treeiig xD men limte inn det gamle bare får å få en helhet i miksen. hører dere "knitring kommer det fra vokalen. Kom med innspill!


https://soundcloud.com/alexander-fossum/stay-strong-siste-mix-4des

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.