Web Analytics
Jump to content

Charvel model 6


strikes

Recommended Posts

God aften!

Snublet tilfeldigvis over nevnte modell på ebay, sjekket litt og for meg virker den som en grei gitar til en grei pris. Noen har som har erfaring med disse?

Vet det er to forskjellige tremolosystem, kahler og Jackson sin(jt-6) mener jeg.

Hvordan er midboosten? Er den anvendelig eller bare ræl? De fleste her får vel spasmer av micbryterne, men for meg spiller ikke de noen rolle. Blir vel kun bridge pu uansett;)

Takknemlig for alle innskudd her, positive som negative.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en rød model 6 på 80/90-tallet. Så vidt jeg husker, likte jeg den veldig godt. Jeg hadde ingen problemer med pu-velgerne og lyden passet bra til rock/metall som jeg spilte på den tiden.

Jeg husker ikke om det var på Charvelen eller en ESP Custom som jeg satt på en original Floyd. Floyden passet ikke skalalengden, så jeg måtte modde den med vinkelsliper. Det gikk veldig greit og så bra ut etter at jeg ga den noen strøk med sort spraylakk.

Edited by nikotro
Link to comment
Share on other sites

Kult! Mener å ha lest at på disse så skal det passe strøkent med floyd! Bare å røske ut det som sitter der og erstatte uten å skjære og frese.

Men ta det med en klype salt. Er metal/rock den skal hovedsakelig brukes til så det er knall... Hvordan likte du midboosten?

Link to comment
Share on other sites

Jeg husker ikke hvordan midboosten var, men var veldig fornøyd med god sustain og 24 bånd. I tillegg mener jeg å huske at den var lettspilt og at den ble levert med en tweed hardcase.

Da var det nok ESPen jeg moddet med Floyd:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.