Gå til innhold
Adrian Olsen

Noen som har Flip hat/trucker cap med thrash metal design å selge meg?

Anbefalte innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Ole Horntvedt
   Vi er 2 gitarister og en vokalist som er i baby stadiet av å starte band, men mangler sårt en trommespiller. Vi tar mye inspirasjon fra Deicide, Inquisition, Death og Bolt thrower. Vi er fullt med på å eventuelt endre stil skulle gode ideer dukke opp! Vi holder til i sandefjord/ tønsberg.
  • Av Ole Horntvedt
   Har spilt i ett par år å begynner å kunne litt forskjellig, har ikke alt for mange å spille med desverre. Hører mye på Death & black metal, også der jeg tar mye inspirasjon. Holder til i sandefjord! Ser etter eventuelle band eller bare noen å jamme med.
    
  • Av OJTheViking
   Tenkte jeg skulle dele litt av den nyeste musikken min!

   Prøver å få igang et nytt band (var sist i et band som het Strongwater i perioden 2008-2012), og i den sammenheng har jeg jobbet en del med riff-ideer, låter og tekster. Deler nå tre av en håndfull komplette låter jeg allerede har skrevet, som en indikasjon på stil.

   Selv spiller jeg trommer, og har liten erfaring med fysisk gitarspilling. Derfor har jeg utarbeidet ideene mine først i MIDI, og deretter fullført en slags miks i Guitar Pro og EZDrummer (med Drumkit from Hell-utvidelse, selvsagt). Lyden er derfor litt kunstig, men jeg håper låtene likevel høres ut som at de kan bli ekstra tøffe den dagen de spilles på ordentlige instrumenter. For øyeblikket mangler låtene dog vokal og gitarsoloer (solopartiene får gitaristene bryne seg på selv).

   Jeg er fortsatt på utkikk etter medlemmer; har hatt litt kontakt med noen folk herfra og derfra, men ingenting er 100% avklart ennå. Vokalen jeg er ute etter bør nok mestre en del growling og screams, men bør også kunne mestre litt melodisk vokal. Så, om der sitter noen ivrige vokalister, gitarister og/eller bassister der ute (uansett etnisitet, kjønn eller legning), ta kontakt om dette skulle være av interesse. Du kan nå meg på e-mail: ojtheviking@mail.com

   Her er link til det nye materialet: Armagöddamn [Demo Songs]

   P.S.: Jeg holder til i nærheten av Hamar for øyeblikket, og det er der jeg ser for meg at hovedbasen bør stå plassert den første tiden. På sikt, under de rette omstendighetene, kan steder som Oslo vurderes.

  • Av Guitarhero125
   Hei ! Jeg søker etter medlemmer til et band i Sarpsborg, helst ungdommer fra 12 til 15 år.Jeg søker etter en gitarist ( det skal være 2 gitarer ) en bassist, og en trommist.
   Bandet skal spille Heavy Metal,Thrash Metal, f.eks. Metallica,Slayer,Iron Maiden og andre.
   Ring meg på 46589866,send e-post til kacper200037@o2.pl eller kontakt meg på facebook : Kacper Ozzy Sliwa
   mvh,Kacper
  • Av fbjerko
   Tantara søker en seriøs bassist, som ønsker vie mye av sin tid til musikk
   Du må;
   - Helst være over 20 år
   - Bo maksimum 2-3 timer unna Tønsberg eller Hamar
   - Være en stor fan av THRASH METAL
   - Håndtere en bassgitar godt, samt ha sceneerfaring og bra "stage presence"
   - Ha mulighet til å ta deg fri fra jobb/skole over lengre tid til Studioinnspilling, lengre turneer og enkeltkonserter
   Tantara er et thrash metal band som ble startet opp i 2009. Vi slapp ut vår debut plate "Based on Evil" via Indie Recordings, som ble spilt inn i København med Flemming Rasmnussen (Metallica).
   Iløpet av 2013 skal vi ut på en lengre EU turne, spille inn ny plate i København og spille en rekke andre konserter, og vi håper nettopp at DU er den rette for oss.
   Kontakt oss via tantara.band@gmail.com hvis du tror du er den vi leter etter.
   Tantara
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.