Web Analytics
Jump to content

MathiasSOlsen

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About MathiasSOlsen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MathiasSOlsen's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Kan kjøre på med det allet meste. Enten det er Jo Nesbø eller Pantera. Ser du hører mye på black / death metal. Absolutt en mulighet det ?
 2. Er 22 år og nettopp flyttet til Nøtterøy. Trenger noen å jamme med. Enten cover eller egenprodusert. Kan diske opp med tunge, solide riff. Har spilt gitar i rundt 10 år. Liker det meste av musikk men hard rock/ metal er å foretrekke. Er også dreven på RATM. Ta gjerne kontakt uansett hvilken erfaring du har eller vet om hvor man kan øve for seg selv i Tønsberg omegn.
 3. Søker band selv. Er gitatist og bor i Tønsberg. Kan kore eller stille som midlertidig vokalist på simplere sanger
 4. Hørte noen som hadde øving en kveld jeg gikk langs bryggen. Når du kommer forbi alle pubbene på bryggen og passerer ett eller annet hotell. Er det en bygning jeg mener heter gamle kulturteateret eller noe. Mulig å høre der om du finner en kontaktperson. Litt dårlig forklart, men kan finne adresse osv. Senere. Leter selv etter band
 5. Okei, var det jeg trodde. Fant nå ut at jeg har Seventy 80 element i stedet for V30 som jeg har trodd i 2 år nå Noen som vet om gode elementer for Rock/metal? 2x12" V30 eller 1 V30 kombinert med et annet element?
 6. Vurderer sterkt å bygge et 2x12" gitarkabinett som skal brukes fra Rock (Ac/Dc) og opp til Heavy/Trash Metal (Pantera). Har et 4x12" kabinett fra før med Celestion V30 og syns lyden er herlg men ikke størrelsen Jeg har hørt Kryssfiner er et godt egnet materiale så jeg dro og forhørte meg om priser. 1 plate på 122x244 cm og 18mm tykk koster 740,- kr Er 18mm Kryssfiner godt å bruke? Blir det noe forskjell (lydmessig eller slikt) om jeg kler kabinettet med kunstig læraktig stoff som brukers på mange kabinett? Blir veldig takknemlig for svar Mathias
 7. Et slikt Harley benton kabinett koster 199 EUR (rundt 1300 Nok + frakt som er 190 NOK?) så kommer den norske moms i tillegg. Da blir det 1900 NOK ca. Med frakt og moms? Noen som har erfaring med denne siden?
 8. Takker for svar Får se hva det blir ut av det.
 9. Har veldig lyst til å bygge et gitarkabinett men er usikker på hvilket materiale jeg skal bruke. Har foreløpig et 4x12" kabinett fra Randall, men dette blir så stort Tenkte jeg skulle prøve å bygge et lite 2x12" som er mer bærbart. Tenkte å ha 2 Celestion V30 i kabinettet. Noen forslag på hvilket materiale og fremgangsmåte?
 10. Jeg har en Randall RH150G3 Plus forsterkertopp som har kun et 12AT7 rør i sluttrinnet. Hvordan vet jeg når jeg skal skifte røret? Det ser ut som om det er et LED lys på toppen av røret, skal det lyse? Nå er ikke stikkontakten jordet enda, så jeg har mye støy foreløpig. En annen ting jeg lurer på er det med Ohm. forsterkeren er på 150W og jeg tror den har en output for 4 og en for 8 Ohm. Kabinettet jeg bruker er på 8 Ohm og har Stereo og Mono switch. Skal jeg ha bare en kabel fra 8 Ohm på forsterker og kjøre kabinettet på mono? noen som kan hjelpe meg?
 11. Sjekk stikkontakten du bruker eller strømkabeln til forsterkern om det er jordet. Til meg støyer det ganske mye helt til jeg tar på metaldeler på gitaren, da blir det ganske så musestille. Har tatt en feilsøking og fant ut at stikkontakten ikke er jordet. Det var ikke påbudt med jording i hus før, så noen klippet bare av jordingskabeln slik at den ligger rett bak stikkontakten eller noe sånt og burde lett kunne fikses av en elektriker. Mens nå i nyere hus skal alle stikkontaker være jordet. Det kan jo være problemet?
 12. Bassisten i bandet mitt vurderer å kjøpe seg ny bassforsterker til bandøvinger og småe konserter. Vi spiller hard rock/ Metal. Har dere noen forslag? prissklasse 4000-5000. Strekkes muligens til 6000 inkl. frakt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.