Web Analytics
Jump to content

KRK VXT, bra eller dårlig?


Recommended Posts


Jeg sparer og tenker på å kjøpe meg et KRK VXT6 par, men når jeg har spurt om de i butikker så har ikke responsen vært så positiv.
Mange er ikke så begeistret over disse, men hvorfor? Er det fordi man betaler litt for navnet, som med Gibson, eller er de rett og slett for dårlige til prisen?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har slike og er svært fornøyd. Har aldri hatt så fet lyd når jeg mikser, selv om jeg aldri har hatt så dyre monitorer før heller. Kan som sagt anbefale dem varmt, selv om jeg er usikker på om kvalitetsforskjellen står i forhold til prisforskjellen mot rookitserien. Eier ikke rookit, men de jeg har hørt har virket bra de og. Oppsummert ville jeg antakelig ha løpt og kjøpt samme monitor igjen om de skulle ta kvelden.

Link to comment
Share on other sites

Jeg eier et par, og er strålende fornøyd. Spørs hva du er ute etter såklart, det finnes andre monitorer som er mer "nøytrale" og "kjedeligere" i lyden. Samtidig gjør dette at VXTene gjerne er bedre egnet til musikklytting utenom miksingen.

Jeg hørte først på rockit-serien i butikken, og synes disse låt meget bra. Så tok de på VXTene. Tightere bass og mer definert lyd gjorde at jeg gikk for disse. Hadde nok vært supert fornøyd med rockit også.

Eneste jeg har vurdert er å kjøpe en sub, siden 6" kanskje er litt lite hvis du spiller basstung musikk. Personlig gjør jeg ikke det, så har egentlig ikke behov for noe mer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.