Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

sidney

Medlem
 • Innholdsteller

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

24 Excellent

Om sidney

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lier

Nylige profilbesøk

2 341 profilvisninger
 1. Jeg fikk en lignende av firefox i dag da jeg forsøkte å gå inn på ei underside av www.fn.no Er ikke sikkert det er et problem her...
 2. Har hatt en stagg-gitar. Den var dårlig, men også billig. Jeg anbefaler Yamaha til mine elever. Meget gode kassegitarer til litt over 1000-lappen. Nå har jeg bare prøvd en slik Stagg, så jeg kan jo ha vært borti et dårlig eksemplar - men jeg har testet kanskje 20 yamaha til ca. 1300 - og alle var etter min mening bra. Vet ikke om disse kommer i 3/4, og anbefaler å ikke helt legge bort tipset om enda mindre gitar. Det beste er å ta med dattera på butikken og la henne prøve.
 3. EMG er aldri feil om man liker slikt. Jeg tenker den komboen du finner på warwick og spector. De er aktive, og jeg vet ikke om du har plass til preampen.
 4. Gratulerer - kan jeg spørre om hvilken årgang du havnet på? Om det er ok, er jeg også interessert i pris, ettersom jeg prøver å følge litt med på bruktverdien på disse dyra :-)
 5. Ja, det er en god deal. Om du ikke trenger telen, gå for bassen - om du ikke liker bassen har du et mer verdifult utgangspunkt for neste byttehandel.
 6. Høres ut som om du bør sjekke strengene. Sjekk også halsprofil - om strengene ligger for lavt over deler av halsen, kan det jo ta knekken på både det ene og andre. Uten at det er noe storty poeng her, vil jeg nevne at bein- nut er bra kontra bakelitt, og gir mer av det du etterspør,
 7. Grattis. Støtter det som er skrevet om Ibanez, selv om de jeg har prøvd har hatt rælete mikker. Det er ikke noe problem. Liker du lyden er saken grei, og om ikke kan slikt byttes uten at du må pantsette huset.,
 8. Om du er litt obs. kan du få vanvittig bra Warwick i dette prisleiet på Finn. Du bør i så fall sette deg litt inn i historia til selskapet. Jeg mener bassene som ble laget før de ble store er av super kvalitet. Om du finner noe som originalt har noe annet en Mec- mikrofoner er du i riktig område. Jeg er i farta litt usikker på årganger, men alt fra 89 og bakover er nok dynamitt. Vær litt obs. på Nobbybasser, da disse hadde litt problemer i starten av produksjonen. Nobby er også litt spesielt å spille på. Det er mulig det kom noe bra ut i 1990 også, men her er det i alle fall noe samlebåndsbass
 9. Jeg er tilhenger av Fenders akustiske. Det er ikke gull, men i forhold til prisen låter de svært bra. Sigma forbinder jeg med noe ræl fra 1980, men det er sikkert noe helt annet i dag :-)
 10. Hyggelig fyr og handelen gikk som smurt. Ingen ting å klage på overhodet. Kan bemerke at bassen var bra satt opp og tydelig gått over/ renset/ vasket. Den var ren og klar til hyggelig spillings med en gang. Synes også beskrivelsen jeg fikk av bassen var nøktern og at den i virkeligheten var over forventet. Excellent!
 11. Satt akkurat og så etter en Amiga på Finn, og tenker vel at tidlige datamaskiner er litt interessant. Spesielt hadde det vært interessant om jeg tenkte dette i 1994. Tror vel også gamle mobiler kan være noe.
 12. Den kassa der står det respekt av. Moro at du samler på slikt. Jfr. hovedinnlegget vil jeg gjerne presisere at folk gjrne må samle av forskjellige grunner - alt som gir deg glede.... Hovedpoenget der handler om prissetting, og at påstått samleverdi i de aller aller fleste tilfellene er et forsøk på å manipulere deg til å betale overpris. Nostalgi er en fin ting det, men det er ikke mange andre som betaler i dyre dommer for din nostalgi.
 13. Noen betraktninger om samleobjekter. Jeg er født med samlemani, og har opp i gjennom samlet på mye rart. Jeg drømmer som mange andre om å en dag oppdage at noe jeg har, er blitt verdt en masse. Det kommer nok ikke til å skje, da samleobjekter som stiger sterkt i pris, gjerne ikke ble innkjøpt som samleobjekter. Det er masse eksempler på dette – det beste er kanskje frimerker. Dette har vært samleobjekt så lange folk har samlet på ting, og alt som finnes av interessante merker er allerede sortert og priset opp av noen som vet hva de driver med. Sannsynligheten for å komme over en skatt på
 14. Tror ikke jeg ville lagt vekt på etnisitet nei, og min erfaring er bare god på området. De byttene jeg har gjort har vært svært velsmurte. Alle avtaler holdt og ingen problemer. Har forresten handlet mine siste bruktbiler hos forhandlere med utelandsk opprinnelse, og setter stor pris på at de ikke har gått de samme selgerkursene som etnisk norske kolleger. Ingen salgstriks - bare bilsnakk og stor lojalitet til muntlige avtaler.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.